Select your timezone: Select
DDcw

Rosol, Lukas - Gabashvili, Teymuraz

05/29 09:00
Added 2015/05/29 00:07 | 0 thanks
  • Yes: 88.9%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 11.1%
  • Voted: 18

Pick: Over (3.5 set'o) @-222 8/10 -8.00

Iš tiesų paprieštarausiu sau, nes nemėgstu tenise tokių mažų koeficientų, tačiau užkliūna akis už įvykių, kur, mano manymu, rizika yra labai minimali. Vakar toks man buvo Mayer minusinis pranašumas, šiandien Rosol ir Gabos over 3,5 set'ų. Na, niekaip neįsivaizduoju kažkurio laiminčio 3:0. Gabashvili demonstruoja nesveiką formą. Ilgi win streak'ai (žinoma, ne visi ATP serijos, o ir Challengeriuose ir pan., tačiau nusiteikimą šiam sezonui, tai atspindi). Įveiktas Lopez'as, kuris labai blankiai atrodo šiuo metu. 2-am'e rate nukautas Monaco, kuris ypatingu stabilumu niekad turbūt nepasižymėjo, bet kovos kiekvienam duoda ir Gabashvilio pergalė daug ką pasako apie jo ambicijas šiame turnyre. Po gan sunkių pirmų ratų, niekaip nematau lengvai atiduoto match'o Rosol'iui.
Rosol, tuo tarpu, gal kiek sunkiau įsibegėjo šiam sezone ant grunto, bet galutinis rezultatas pakankamai geras. Iš tiesų šiam sezone nusileido tik tiem, kur buvo laikytas underdog'u (nepaisant pačio pirmo match'o šį sezona ant grunto prieš Tomic'ių, kur laimėtojas buvo daugmaž 50/50). Pralaimėta GGL, kuris labai solidžiai žaidžia ir netikėtai anksti krito RG. Po to sekė Lose streak'as Murray, Tsongai ir Chardy. Visi trys gan aukšto kalibro žaidėjai.
Žodžiu, šis match'as manau bus vertas dėmesio. Nenustebčiau, jei viskas užsitęstų ir iki 5ių set'u, bet čia jau sėkmės prireiktų imant over 4.5 set'ų. Nors, kita vertus, jau jaučiu geriau rizikuoti su over 4,5 ir 3,55 koef, nei bandyti atspėti nugalėtoją metant monetą ir maksmiliai laiminy su Gabos win 2,15 koef.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)