Select your timezone: Select
darkacius

Zalgiris - Stumbras

05/19 15:00
Added 2015/05/19 09:14 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 36

Pick: Zalgiris (0-2) @-161 8/10 +4.96

"Vilniaus „Žalgiris“ – Kauno „Stumbras“. Gegužės 19 dieną 18 val. Vilnius, LFF stadionas.

„Žalgiris“ ir toliau siekia įrodyti, jog pralaimėjimas „Trakams“ turnyro favoritų iš vėžių neišmušė. Triuškinamais rezultatais pasiektos pergalės neleidžia abejoti, jog „Stumbro“ klubui LFF stadione bus labai sunku.

Vargu, ar visos žalgiriečių mintys yra sutelktos į artėjantį LFF taurės finalą. Jei čempionai nugalės svečius iš Kauno – jie sugrįš į pirmąją turnyro lentelės vietą. Tokio tikslo neslepė ir „Žalgirio“ saugas Paulius Janušauskas. Anot futbolininko, viršūnė priklauso žaliai baltiems ir jie sieks joje įsitvirtinti. Sostinės ekipa per paskutinius tris mačus pelnė net šešiolika įvarčių, o tai – tik vienu mažiau nei per ankstesnes devynias akistatas. Čempionų puolimo mašina įsibėgėjo ir ją sustabdyti bus labai sunku.

„Stumbro“ žaidėjai dvikovos pabaigoje patampė nervus „Trakams“ ir įrodė, jog šios komandos puolimas yra tikrai pavojingas. Artūras Rimkevičius jau pradeda minti rezultatyviausiems čempionato žaidėjams ant kulnų, o pagreitį įgavusiam puolėjui taip pat neblogai talkina ir komandos draugai. Visgi atkarpomis kauniečių veiksmai gynyboje atrodo itin chaotiškai, o „Žalgiris“ grubiomis klaidomis tikrai pasinaudos. „Stumbrui“ derėtų prisiminti akistatą su Marijampolės „Sūduva“ ir laikytis panašaus žaidimo plano: kantriai gintis ir laukti savo šanso kontratakose." alyga.smscredit.lt


Papildyta:
Zalgirio laukia Lff finalas, galima sakyti, kad bus taupomi zaidejai, bet yra keli bet 😁
1. Zalgirio sudetis gana konkurencinga ir atsarginiai ne ka zemesnio lygio, be to didelis noras parodyti treneriui ka sugeba.
2. Jau keletose rungtyniu gauna pailseti pagrindiniai zaidejai.
3. Varzovas Atlantas finale, ne pats stipriausia siuo metu komanda. Tiek forma kritus, tiek psichologines problemos kamuoja Paniukova.
Papildyta:
4. Dideli aziotaza kelia traku uzimama pirma vieta lenteleje. Net patys zalgirio zaidejai ir treneriai kalba apie tiksla susigrazinti ja, o ir pralaimejimas trakams supykde zalgiri kaip reikiant.

Tik zalgirio pergale ir uztikrinta.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)