Select your timezone: Select
darkacius

Kruoja - Granitas

05/17 15:00
Added 2015/05/17 11:08 | 0 thanks
  • Yes: 40.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 10

Pick: Granitas Win or Draw @115 7/10 +8.05

"Penkių pralaimėjimų seriją nutraukę „Kruojos“ futbolininkai vėl grįžta į Pakruojį, kur sieks iškovoti pirmą pergalę. Ja praėjusio sezono vicečempionai nesidžiaugė nuo septinto turo.

Solidžią gynybą Utenoje pademonstravę pakruojiečiai pastaruoju metu turi didelių problemų su puolimu: „Kruoja“ net keturiuose mačuose iš eilės negali pralaužti varžovų gynybos. Maža to, už tyčinį smūgį varžovui iš aikštės pašalintas rezultatyviausias šio sezono ekipos žaidėjas Tomas Birškys bus priverstas praleisti artėjančią akistatą. Visgi rūškanose stratego Aido Dambrausko mintyse turėtų atsirasti bent vienas šviesos spindulys: į rikiuotę po traumos sugrįžo saugas Darius Jankauskas, svariai prisidėjęs prie pakruojiečių praėjusiais metais iškovoto sidabro.

Kovingame uostamiesčio derbyje net penki granitiečiai buvo apdovanoti geltonomis kortelėmis, tačiau nė vienas futbolininkas dėl nuobaudų artėjančio mačo nepraleis. Pirmame rate „Klaipėdos granitas“ su Pakruojo ekipa sužaidė itin slogias rungtynes, tad šį kartą sieks atsirevanšuoti. Šioje akistatoje, kaip jau tampa įprasta Pakruojyje, turėtų būti daug kovos, o tris taškus išplėš ta komanda, kuri parodys tvirtesnį charakterį ir užsispyrimą"

Kruoja subyrejo ir nemanau, kad atsities siemet. sudetys skurdi, puolimo isvys nesimato.
Granitieciai zaidzia neblogai, su Atlantu sukovojo pagirtinai (gal suveike derbis, o gal atlantas nepersistenge), esme, kad toikiam varzovui kaip kruoja granito pajegumo per akis, o cia dar statymas su lygiosioms.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)