Select your timezone: Select
darkacius

Siauliai - Zalgiris

05/11 16:30
Added 2015/05/11 09:41 | 0 thanks
  • Yes: 57.1%
  • No: 7.1%
  • No Opinions: 35.7%
  • Voted: 28

Pick: Zalgiris (1-0 EH) @-114 8/10 +7.04

Šiaulių „Šiauliai“ – Vilniaus „Žalgiris“. Gegužės 11 dieną 19.30 val. Šiauliai, Šiaulių savivaldybės stadionas. Pirmame rate – 2:3.

Ramūnas Radavičius dviejuose paskutiniuose mačuose realizuodamas 11 metrų baudinius, išvesdavo šiauliečius į priekį, tačiau persvaros Tomo Ražanausko kariaunai išlaikyti nepavykdavo. Šį kartą į Šiaulius atvyks buvęs veterano klubas, kuris šio miesto stadione apšils prieš artėjantį LFF taurės finalą.

Per vienuolika čempionato rungtynių nė vienos pergalės neiškovojusių šiauliečių būsimas mačas neturėtų paguosti. „Žalgiris“ vis dar įnirtingai kovoja su „Trakais“ ir taškų dalinti niekam neketina. Saulės miesto atstovai buvo arti teigiamo rezultato Vilniuje, tačiau lygaus santykio išlaikyti nepavyko. Rungtynėse su „Spyriu“ grįžo ir patyręs centro gynėjas Sergejus Kožanis, tačiau tai nepadėjo išvengti itin skaudaus pralaimėjimo paskutinėmis minutėmis. „Šiauliai“ taip pat pranešė, jog komandą paliko traumą patyręs saugas iš Kroatijos Luka Hadžičius.

Vilniečiai vargu, ar kartos pirmo rato klaidas, tad pelnyti du įvarčius „Šiauliams“ bus išties labai sunki užduotis. Paskutinė akistata Šiauliuose buvo gana įdomi ir tada „Žalgiriui“ pergalę rungtynių pabaigoje atnešė tikslus šiauliečio Manto Kuklio smūgis. Žalgiriečiams lengva nebus, tačiau jie yra akivaizdūs dvikovos favoritai." alyga.smscredit.lt

Zalgiris dabar ant bangos, zaideju rotacija didele, rezultatai geri, bet vistiek tik antra vieta lenteleje ( dvi rungtynes atsargoje).
Pirmose tarpusavio rungtynese, vos isnese kaili zalgiris, tad motyvacijos bus. Siauliai pradejo po truputi zaisti ir atakuoti, kas atveroa skyles gynyboje.
Pirmam kelinyje gal ir neisspres visko, bet zalgiriui gali uztekti ir 10 min pasiekti pora ivarciu, o siauliams iveikti zalgirio gynyba bus sunku, nes po Traku dvieju ivarciu zalgiris gaves pylos vel ginasi gerai.
Zalgiris laimes dvieju ivarciu skirtumu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)