Select your timezone: Select
darkacius

Granitas - Atlantas

05/11 14:30
Added 2015/05/11 09:17 | 0 thanks
  • Yes: 42.9%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 57.1%
  • Voted: 28

Pick: Atlantas @-200 9/10 +4.50

"Klaipėdos granitas“ – Klaipėdos „Atlantas“. Gegužės 11 dieną 17.30 val. Klaipėda, centrinis stadionas. Pirmame rate – 1:0.

Dvyliktame ture – intriguojantis derbis uostamiestyje. Dėl prizinių vietų kovojantys atlantiečiai sieks grįžti į pergalių kelią, reabilituotis prieš gerbėjus ne tik už blankų pasirodymą prieš Utenos „Utenį“, bet ir atsirevanšuoti „Klaipėdos granitui“, kuris pirmą kartą triumfavo Klaipėdos klubų mūšyje.

Praėjusiais metais gana blankiai vykę derbiai šiame sezone įgavo visai kitą pagreitį. Net keletas buvusių „Atlanto“ futbolininkų perėjo i kitą miesto komandą, o jų noras nugalėti pirmo rato dvikovoje liejosi per kraštus. Granitiečius motyvuos ne tik pergalės troškimas, bet ir atlantiečių stratego Konstantino Sarsanijos ištartas teiginys po rungtynių: „Nežinau, ar jie dar ką nors nugalės, bet mus jie šiandien įveikė“.

Nors „Atlantas“ sutriuškino Kazlų Rūdos „Šilą“ ir užtikrintai pateko į LFF taurės finalą, tačiau „SMScredit.lt A lygoje“ reikalai pastaruoju metu nesiklosto sėkmingai. Neiškovotos pergalės prieš tiesioginius konkurentus kovoje dėl medalių bei silpnas pasirodymas prieš Utenos klubą įrodo, jog atlantiečiams toli gražu ne viskas sekasi. „Atlantui“ šį kartą negalės padėti LFF taurės akistatoje ketvirtą geltoną kortelę užsidirbęs Robertas Vėževičius. Abiejų komandų futbolininkai turės labai daug motyvacijos, tad galima tikėtis dar vieno bekompromisio derbio."
Www.alyga.smscredit.lt

Abi komandos zaidzia namuose.
Atlantas banguoja, bet gave pylos nuo trenerio visada pasitaiso. Blogu rungtyniu jau buvo, tad pylos bus gave neseniai 😁
Turnyro lenteleje anksta, tad reikia aplenkti suduva ir nepaleisti zalgirio ir traku. Pralsimejimas granitui suteiks nora revansuotis. Atlantas bus be Vezeviciaus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)