Select your timezone: Select
SureBet

Bayern - Porto

04/21 18:45
Added 2015/04/21 15:31 | 0 thanks
  • Yes: 27.3%
  • No: 18.2%
  • No Opinions: 54.5%
  • Voted: 22

Pick: Bayern (pateks i kita etapa) @110 7/10 +7.70

Milziniskos problemos pas Bayerna su traumom, ko pasekoje vienas prasciausiu matchu per paskutinius 15 metu pries Porto. Tikras kvailystes isdarinejo Bayerno vyrukai pries savaite ir siandien teks srebt koshe. (Kodel gynybos zaidejai dare tokias klaidas cia turbut isliks amziaus misle). Visgi tas nokdaunas per 10min sutraiske komanda moraliai. Jei ne visos tos bedos, suprantama nieks tokio kofo neduotu, nes net nereik lygint siu klubu ir prie kokios sienos pripaustas zveris. Taigi neabejoju, kad prie savo vartu siandien tokiu nesamoniu jau nebepamatysim. O imust pora ivarciu savo stadione Bayern ir su esamais resursais yra pajegus, nors aisku vel bus problemu organizuojant puolima, bet tikiu, kad Guardiola kazka sugalvos. Komanda jau per tiek laiko turejo kazkiek priprast prie lyderiu netekciu, nors siandien galbut vienas ju - Ribery ir pasirodys aiksteje, galbut antrame kelinyje.
Kas liecia Porto, visiskai nenustebino pirmos rungtynes, si komanda visada pasizymi agresyvumu namie, mates akys dega pas zaidejus, ko nepasakysi apie vokiecius, pelnytai ivyko kas turejo ivykt. Na, Portugalijoj losti niekam nera lengva.
Trumpai tariant savas stadionas, milziniska motyvacija, noras reabilituotis po tragisko pasirodymo ir cempioniskas mentalitetas turetu istraukt vokiecius uz ausu. Neabejotinai siam matchui buvo ruostasi jau nuo praitos savaites ir siandien turim pamatyt kazkokiu vaisiu, nes laukia svarbiausias sezono mushis. Nezinau kiek suveiks tie lukesciai, bet jei pavyks komandai tinkamai "reloadintis" galimybes matau 50/50.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)