Select your timezone: Select
betonsport

Juventus - Neptūnas

04/20 15:30
Added 2015/04/20 13:51 | 0 thanks
  • Yes: 20.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 60.0%
  • Voted: 10

Pick: Juventus @110 8/10 +8.80

Daug kritikos susilauksiu turbūt,bet kito varianto čia nelabai matau. Kolega klausė ką rinkčiaus (maždaug prieš valandą). Sakiau Neptūną. Bet dedu Juventus😄
Neptūnas negali jau nei kilti nei kristi turnyrinėje lentelėje,todėl komanda visiškai atsipalaidavusi,nesusikaupusi ir pastebėtina,kad išsiderinusi. Kitaip ir negali būti,kai komanda žino aplinkybes. Jau nuo mačo su Mažeikiais išvykoje pasirodė pirmieji tokie ženklai... +12 pergalė,tačiau tik dėka gerai sužaisto trečio kėl.. Beje pradžioje galėjau paminėti,kad tam pačiam Juventus klubui Neptūnas visai nesenai (kovo 31d) 69-71 nusileido NAMUOSE. Paskui išvykoje vos ne vos +3 prieš Nevėžį. Namie +13 prieš Šiaulius,kurie irgi neatrodo itin gerai. Namie 62-70 nusileista Dzūkijai,kurie tikrai irgi nėra kažkokie fenomenai,vakar sugebėję pasikrauti nuo Prienų.Paskui sekė pralaimėjimas Lietuvos Rytui Siemens arenoje. -9 čia,tačiau su LR žaidžiant motyvacija buvo tikrai didesnė. Vis tik vienu stipriausių LKL klubų galinėjiesi.. Galiausiai paskutinis LKL mačas Neptūnui buvo išvykoje vs Lietkabelio krepšininkus ir vėl vos +2. Serija rezultatų,kurie tik patvirtina Neptūno dabartinę formą,norą ir motyvaciją. Plius ir pats komandos strategas kalbėjo,kad tikrai bus pabandomi nauji deriniai ir panašiai. Aišku tokiom kalbom tikėti neverta ir čia tikrai nėra priežastis mesti Juventus`ą. Imu tiesiog šiai dienai labiau motyvuotą klubą.
Uteniškiai,kaip jau minėjau,įrodė,kad gali Neptūną įveikti. Tą padarė išvykoje,tai kodėl nepadarius to namuose ? Juventus ekipai ši kova yra labai svarbi,norint pakovoti dėl ketvirtosios pozicijos,kurioje dabar įsitaisę Pasvalio krepšininkai. Aišku lengva nebus,nes santykis tarpusavio yra PPŽ naudai,tačiau kol yra galimybės,kovoti tikrai niekas nenustos. Juventus forma.. Na pakritus atrodė,tačiau mačas su LR buvo visai neblogas. Iškovota BBL bronza,namie įveikti Šiauliai ir Neptūnas (išvyka). Pralaimėta PPŽ ir Žalgiriui namie,išvykoje patiesti Lietkabelio krepšininkai ir namie vėl pralaimėta LR po gan įdomios kovos. Pralaimėjimai jau 3 iš eilės namuose ir tai dar viena motyvacija pergalei. Dar ir masofkė prasidėjo čia su tuo Neptūnu. Einu prieš srovę. Jamam. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)