Select your timezone: Select
sakor

Fenerbache Ulker - Anadoulu Efes

04/09 17:00
Added 2015/04/08 23:10 | 1 thanks
  • Yes: 43.6%
  • No: 10.9%
  • No Opinions: 45.5%
  • Voted: 110

Pick: Fenerbache Ulker @100 7/10 +7.00

Keliamės į Eurolygą ir bandom pratęsti šiandienos sėkmingą seriją. Paskutinis TOP 16 turas ir atėjo lemiamų kovų metas. Bus daug įtemptų dvikovų, bet aš renkuosi turkų derbį, kuris turėtų būti įdomus ne tik šių ekipų fanams, bet ir neutraliam sirgaliui. Neveltui šis susitikimas išrinktas savaitės rungtynėmis.
Turnyrinė lentelė: Ulker rikiuojasi antroje vietoje, Anadoulu Efes ketvirtoje. Abi komandos turi dėl ko kovoti. Ulker pergalė reikalinga tam, kad išsaugotų antrąją vietą, nes net neabejoju, kad Pirėjuje Olympiacos iškovos pergalę. Nemanau, kad atkrintamosiose Ulker nori susitikti su Barca (labiau tikėtina) arba Realu.
Efes pergalė reikalinga norint patekti į atkrintamąsias. Kita vertus jų tiesioginių oponentų Laboral Kutxa laukia taip pat nelengva dvikova prieš Unicaja, o visi žinome J.Plazos mentalitetą ir norą kovoti visose rungtynėse, tad Malagoje tikėtis lengvos pergalės irgi nevertėtų.
Kalbant apie komandų formas, tai rėžia akį paskutinieji sutikimai vietiniame fronte. Gal šiek tiek pateisinčiau Ulker ekipą, nes ten pralaimėta prieš galingą komandą ir buvo žaidžiama be dviejų ekipai labai svarbių galinės linijos žaidėjų - Goudelock ir Preldzic. Tuo tarpu Anadoulu Efes nusileido lygos autsaideriai Eskisehir ekipai. Žaidė visi pagrindiniai žaiėjai ir žaidė daug. Įžvelgiu šiokį tokį pliusą Ulker ekipos naudai. Leista pailsėti lyderiams, nors ir pralaimėta, bet to pralaimėjimo nereiktų labai sureikšminti. Ekipa vis tiek išliko pirmoje turnyrinės lentelės vietoje.
Ankstesni rezultatai: šiame sezone ekipos susitiko 3 kartus, 2 pergalės pasiekė Efes ir vieną Ulker. Kol kas dominuoja ta komanda kuri žaidžia išvykoje. Išimtis buvo pirmas tarpusavio susitikimas, kuomet Efes sutriuškino savo varžovus 18-os taškų skirtumu namuose. Vis dėlto praeiti susitikimai mažai reikš rytojaus rungtynėse, nes laukia bekompromisė kova.
Traumuoti žaidėjai:Efes žais pilna sudėtim, o Ulker turi netekčių arba tiksliau netektį. Negalės ekipai padėti R.Hickman, bet kuo jį pakeisti H.Obradovicius tikrai ras. Tas pats Goudelock galės daugiau žaisti, gavęs poilsio savaitgalį. Atsigavo po traumos L.Zoric ir galės rytoj padėti ekipai.
Nesitikiu lengvos Ulker pergalės, bet su tokiu koeficientu tikrai galima pabandyti. Tikiuosi gero krepšinio spektaklio. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)