Select your timezone: Select
sakor

Kroatija - Norvegija

03/28 17:00
Added 2015/03/28 11:48 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 11.1%
  • No Opinions: 22.2%
  • Voted: 18

Pick: Kroatija (-1.0, -1.5) @100 8/10 +8.00

2016 metų Europos čempionato atranka, kurioje susitinka šeimininkai Kroatija ir svečiai Norvegija. Įžvelgiu šiose komandose didelį lygių skirtumą, tad pabandysiu jums pateikti savo argumentus, kodėl Kroatija yra stipresnė komanda ir šiandien turi laimėti.
Visų pirma kas rėžia akį, tai sudėtys. Norvegija neturi kažkokių žvaigždžių, pastebimiausias ekipoje kol kas yra J.King, pelnęs 2 įvarčius šioje atrankoje, bet ir jo šiandien sudėtyje nebus. Įdomu bus pamatyti. jei išleis į aikštelę M.Odeegarda, jaunąjį Novegijos vunderkindą. Atranką norvegai pradėjo labai gerai, trys pergalės ir vienas pralaimėjimas. Laimėta prieš tas ekipas, prieš kurias ir reik laimėt: Malta, Bulgarija, Azerbaidžanas ir aišku nusileista grupės lyderiams italams. Kalbant apie patį žaidimą, tai norvegai dažniausiai žaidžia antruoju numeriu, pirma gynyba, po to puolimas. Aišku prieš tokias komandas kaip Malta, nori nenori žaisi pirmu numeriu. Didžiausia netektis svečiams tai jau mano minėtas Joshua King, o kiti nedalyvausiantys žaidėjai rungtynėse yra daugmaž atsarginiai.
Kroatija yra labai įdomi komanda, su labai aukšto kalibro treneriu. Manau, jog ši ekipa Europos čempionate gali būti tas juodasis arkliukas. Net nešneku, kad dar reik praeit atranką, nes ši ekipa atranką tikrai praeis. Visos pozicijos užpildytos nuo A ir Z. Žaidėjai aukščiausios klasės. Galima sakyti, kad Kroatija šiandien žais pajėgiausios sudėties. Aišku, kad šiandien Kroatija kovos tik dėl trijų taškų, kad išlaikytų spaudimą Italijai, su kuria turi lygiai tiek pat taškų. Ir aplamai, jei kas pamenat ir ar stebėjot susitikimą tarp Italijos ir Kroatijos tai manau sutiksit su manimi, kad Kroatijos futbolininkai buvo verti ne vieno taško, o visų trijų - turėjo daugybę progų, tik nelabai sekėsi su realizacija, bet vis gi išsivežė labai svarbų tašką.
Kroatija turi šiokių tokių netekčių, bet net neabejoju, kad jas užpildys kiti žaidėjai. Šeimininkai turės verstis be M.Kovacic, N.Jelavic, D.Lovren.
Viską susumuojant, netikiu jog šiandien Norvegija turi šansų išplėšti bent lygiąsias. Kroatai žino, ką jie turi padaryti, o namų sienos ir žiūrovų palaikymas padės dar labiau susikoncentruoti. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)