Select your timezone: Select
statybior

Bulgarija - Italija

03/28 19:45
Added 2015/03/28 09:31 | 1 thanks
  • Yes: 80.0%
  • No: 3.3%
  • No Opinions: 16.7%
  • Voted: 60

Pick: Italija @-118 8/10 -8.00

Na Bulgarai čia tikrai nėra laikomi favoritai, grupėje H rikiuojasi 4 vietoje, turi tik 4 taškus, paskutiniosios lygiasias apturėjo su Malta (1:1) kur čia buvo akivaizdi bulgarų pergalė už Malta buvo duodamas @19kof. tačiau bulgarai nesugebėjo realizuoti 11 metrų baudinio, o tai darė pagrindinis puolėjas (Popov) kuris kaip ir apmiręs nes nėra įmušęs atrankos cikle jokio įvarčio. Praleimėta norvegams 2:1, tada pralaimėta namuose kroatams 0:1 ir prieš azerbaidžiana laimėta 1:2.
Italai sėdi 2 vietoje, trys pergalės ir vienos paskutiniosios lygiosios su grupės lyderiais kroatais.
Italai demonstruoja, kad ir be Mario Balloteli yra kam žaisti. pasižiūrėjus mačų statistikas, komanda labai daug atakuoja, prieš silpnesnes ir kamuoli laiko apie 60proc. dominuojantis žaidimas. Šiandien bus lygiai toks pat. Kas žavi įtalų komandoje, yra toks balansas tiek agresyvios atakos tiek geležinė gynyba, nes tokie kaip Chiellini gali pereiti tiek į puolimą tiek į gynybą, tiek nuostabiai įmūšti galvą nuo keliamo kampinio. Komanda yra labai mobilizuota. Claudio Marchisio šį sezoną nebežais dėl traumos. Pirlo taip pat nežais šiandiena, vartininkas Perin turi pečio traumą. Leonardo Borucci grįžtą ir stos į gynėju grandį. Taip pat nežais De Rossi, El Shaarawy, De Sciglio ir Montolivo
O Bulgarai turi naują trenerį, patys bulgarai jau daug metų žaidžia taip pat ir nesimato kažkokių prošvaisčių jų žaidime. Gynėjas Georgi Milanov iš CSKA Moscow patyrė trauma, nežais. Patyręs puolėjas Georgi Iliev taip pat nežais.

Todėl tikiuosi šiandien Italų mobilizacijos aikštėje, ir agresyvaus žaidimo tiek puolime tiek gynyboje.

Renkuosi Italų pergalę.

Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)