Select your timezone: Select
darkacius

Trakai - Utenis

03/21 12:00
Added 2015/03/21 08:39 | 1 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 6.7%
  • No Opinions: 60.0%
  • Voted: 30

Pick: Trakai (0-1) @105 8/10 +8.40

"Trakų „Trakai“ – Utenos „Utenis“. Kovo 21 dieną 14 val. Vilnius, LFF stadionas.

Dvi pergales iškovoję ir turnyro lentelėje į viršų palypėję „Trakų“ futbolininkai sieks pratęsti laimėjimų seriją bei įveikti pirmąjį tašką „SMScredit.lt A lygoje“ iškovojusią „Utenio“ ekipą.

Po tragiško pirmojo turo Valdo Urbono auklėtiniai nepralaimi jau trijose dvikovose iš eilės. Tai lemia ne tik ženkliai pagerėję komandos veiksmai gynyboje, bet ir keli žaidėjai, kurie šiuo metu demonstruoja puikią formą bei tempia komandą į priekį. Lukas Kochanauskas ir Jurijus Mamajevas – futbolininkai šiuo metu keliantys daugiausiai grėsmės varžovams. Būtent šiems žaidėjams uteniškiai turėtų skirti išskirtinį dėmesį.

Visada tik dėl pergalės kovojanti „Utenio“ komanda buvo arti šio tikslo įgyvendinimo, tačiau Ernesto Veliulio tikslus smūgis akistatos pabaigoje šiuos planus privertė atidėti. Mindaugas Čepas šį kartą privalės verstis be Valentino Jeriomenkos, kuris stabiliai kiekvienose rungtynėse užsidirbdavo po geltoną kortelę. Saugo sąskaitoje – keturi įspėjimai, tad mače su „Trakais“ jis žaisti negalės. Abu klubai prieš sezoną buvo susitikę draugiškose rungtynėse ir tada pergalę rezultatu 2:1 šventė senosios sostinės riteriai. Nors nedidelis mačo favoritas yra „Trakų“ klubas, tačiau čia tikrai turėtume išvysti atkaklią kovą." alyga.smscredit.lt/

namie (tarku zaidimas namie daug geresnis). vis geresne forma igauna seimininkai. puolamoji grandis isvys super (kochanauskas, solominas, mamajevas). utenis atejes is zemesnes lygos ir tai jauciasi, fiziskai neisbegioja, daug korteliu renkamasi, del ju nebus svarbaus zaidejo.
pries tokias komandas dar namie, negalima barstyti tasku.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)