Select your timezone: Select
Aqua vitae

Minsk - Volgograd

03/17 16:00
Added 2015/03/17 13:10 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 41.7%
  • Voted: 24

Pick: Volgograd (Volgograd laimės1-5 tšk.) @500 4/10 -4.00

Na čia matau ypatingai gerą variantą iš VTB lygos. Yra jau parašyta pora prognozių, abi už Oktiabr minusinę, labiausiai rekomenduojamas dienos statymas statymai.lt puslapyje. Pats matau čia visai kitą baigtį. Renkuosi namų pergalę arba minimalų pralaimėjimą.
Pirmas dalykas, tai šitoje lygoje sudėtinga pliusuoti su minusinėmis ir dar sunkiau su mažais kofais. Todėl neimu VTB mažiau 2 kofo, nes tiesiog tai neveikia. Antras dalykas, VTB pilna netikėtų baigčių. Kaip pavyzdžiai gali būti prieš keletą dienų vykę mačai Krasnodare ir Kazakstane. VEF'as nesunkiai nugali Lokomotyvą, Astana ant 20 taškų išneša Uniksą. Aišku, Astanos pergalė buvo lengvai prognozuojama. Tik gaila, kad prieš LoKo nedėjau antrąkart iš eilės (dėjau už Brose EC). Na bet esmė paprasta, matome nemažai dogų lygoje. Kitas dalykas, tai rusai turi 6 stiprias komandas, o likusios 4 tokios daugiau ar mažiau for fun sukurtos. Dėl skaičiaus, jei tiksliau. Todėl ir krečia visokius nelabai suvokiamus dalykus, kaip kad Saratovo savininkas atleidžia trenerį ir pats pasiskelbia treneriu (o tada lemiamose Eurochallenge namų rungtynėse gauna ant 30 taškų), arba kaip Oktiabr savininkas staiga užsimano išbėgęs į aikštelę atimti iš Teodosičiaus kamuolį arba bent jau pelnyti taškus per CSKA aukštaūgius. Linksmi dalykai vyksta ir teisingas gi liaudies posakis, kad "rusų neišgėręs nesuprasi". Dar vienas dalykas, tai pirmame tarpusavio mače po pratęsimo išvargo pergalę Oktiabr. Ir šitą veiksnį pas ispanus ar Eurolygoje būtų galima laikyti minusu, tačiau vėlgi VTB priešingi dalykai vyksta ir šis revančistinis faktorius tiesiog negalioja. Arba galioja rečiau. Na ir dar vienas dalykas, tai Pinnacle atidarė liniją su -4,5 taško į namų komandos pusę. Pasitikiu šiuo atveju bukmekeriais, ne mase.
Taigi, apibendrindamas nusprendžiau drąsiai eiti su namų komanda. Na o visis masofčikai gali nepritarti, spausti "Ne" bei statyti išvykos minusinę. Sėkmytės 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)