Select your timezone: Select
sakor

Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart

03/13 19:30
Added 2015/03/13 11:39 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 21.4%
  • No Opinions: 28.6%
  • Voted: 28

Pick: Bayer Leverkusen (-1 Bayer Leverkusen) @-139 8/10 +5.76

Taigi prasideda savaitgalis ir ta proga nusprendžiau lysti į Bundesliga, kur man akį patraukė Bayer Leverkusen ir VfB Stuttgart rungtynės.
Visų pirma tai žvelgiam į turnyrinę lentelę: svečiams vaizdelis nekoks. Paskutinė vieta su 20 taškų ir galima grėsmė iškristi į antrąją Vokietijos lygą. Šeimininkai tuo tarpu ketvirtoje vietoje, pergalės atveju kyla į trečiąją poziciją ir reik tikėtis, kad Monchengladbach pralaimės prieš Hanoveri sekmadienį. Bet per daug nereiktų sureikšmint turnyrinės lentelės pozicijų, nes kaip ir minėjo R.Schmidt, komandos svyruojančios ant iškritimo ribos yra labai pavojingos. Bet vis dėlto, Bayer yra aukštesnio lygio komanda ir šiandien turėtų koncentracija būti maksimali, nes kiekvienas taškas antroje sezono pusėje svarbus.
Kalbant apie ekipų formas, tai Bayer po žiemos pertraukos grįžo prastos formos, bet po biški įsivažiuoja ir jau yra laimėję 4 susitikimus iš eilės. Tuo tarpu Stuttgart futbolininkai 2015 metais dar nesugebėjo laimėti nei vienų oficialių rungtynių. Žaista 7 rungtynės, patirti 4 pralaimėjimai ir 3 lygiosios.
Bayer labai rimtų nuostolių neturi, negalės komandai padėti Emir Spahic, kuris yra suspenduotas, ant klaustuko kabo Lars Bender. Hakan Colnohuglu pasiruošęs grįžti į pagrindinę sudėtį po traumos, nes yra pilnai išsigydęs traumą.
Iš esmės tai abiems komandoms šis susitikimas svarbus, bet Bayer yra stipresnė komanda, tad šiandien net neabejoju, kad pasieks pergalę. Plius savi žiūrovai, savas stadionas.
Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)