Select your timezone: Select
sakor

Zenit St Petersburg - FC Torino

03/12 17:00
Added 2015/03/12 00:22 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 13.6%
  • No Opinions: 36.4%
  • Voted: 44

Pick: Zenit St Petersburg (Zenit ir suminis mažiau 3.5) @125 8/10 +10.00

Taigi rytoj prasideda UEFA Europos lygos aštuntfinaliai, o nusprendžiau rinktis anksčiausiai vyksiantį šiandienos susitikimą.
Rusijos futbolininkai po žiemos pertraukos į oficialias rungtynes grįžo geros formos ir įrodė, kad pasiruošimas TOP 16 etapui Europoje buvo sėkmingas. Labai lengvai susidorota su PSV, išvykoje 1:0, namuose 3:0. Puolimas veikia puikiai, sukuriama daug progų, bet gynyba irgi kolkas veikia gerai, nors ir buvo šiokių tokių skylių.
Torino savo ruožtu po labai sėkmingos atkarpos tiek Italijoje, tiek Europoje pagaliau patyrė pralaimėjimą prieš Udinese ekipą. Dažniausiai po tokių sėkmingų atkarpų, po to seka nuosmukis, vis dėlto Torino nėra aukščiausio lygio ekipa.
Kalbant apie rungtynes, tai tikiuosi nelabai rezultatyvaus susitikimo, nes Zenit žaisdami Europoje dažniausiai nemuša daug įvarčių. Rytoj reikės visų pirma apsiginti, nes prasileidus įvartį namuose, po to galima labai susikomplikuoti situaciją. Svečiai taip pat neturėtų bėgti į puolimą lyg akis išdegę. Mano nuomone labiausiai tikėtinas variantas, kad lauks Zenit futbolininkų klaidų ir bandys jas išnaudoti.
Rytojaus susitikime negalėsiančių žaisti futbolininkų yra gana nemažai: Zenit ekipoje negalės padėti Arshavin, Fayzulin, Kerzhakov, Malafaeev. Hulk yra ant klaustuko, nes sirguliuoja, bet manau, spės iki rytojaus išsigydyt ir padėt komandai kovoti prieš Torino.
Tuo tarpu svečių ekipoje negalės padėti vienintelis žaidėjas: Massielo.
Apibrėžiant susitikimą, visgi šeimininkai šiandienai yra pajėgesnė ekipa. Be to, žaidžiama savo arenoje, prie savų fanų, todėl papildomo stimulo kovoti tikrai yra.
Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)