Select your timezone: Select
darkacius

Trakai - Kruoja

03/09 16:30
Added 2015/03/08 15:46 | 1 thanks
  • Yes: 51.4%
  • No: 5.7%
  • No Opinions: 42.9%
  • Voted: 70

Pick: Trakai @120 7/10 -7.00

"Abu klubai sezoną pradėjo nesėkmingai ir sieks reabilituotis už skaudžius pralaimėjimus patirtus pirmajame ture. Jeigu „Kruojos“ nesėkmė prieš „Sūduvą“ neatrodė kaip didelė staigmena, tai tokiu nesėkmingu scenarijumi pasibaigusios senosios sostinės riterių išvykos į uostamiestį tikrai niekas nesitikėjo.

Tačiau pirmoje rungtynių pusėje pademonstruotas „Trakų“ žaidimas įrodė, jog Valdo Urbono auklėtiniai yra neblogai pasiruošę sezonui. Puikią sportinę formą demonstruojantis Lukas Kochanauskas atrodė labai grėsmingai, taip pat nustebino ir puikiai dėl aukštų kamuolių kovojęs Ronaldas Solominas, kuris ne tik atliko komandos draugui rezultatyvų perdavimą, bet ir pats galingu smūgiu sudrebino vartų konstrukciją. Vis dėlto senosios sostinės atstovams teks lopyti atsiradusias spragas – jų gretose itin trūks traumą patyrusio komandos kapitono Deivido Česnauskio, o su varžovu susidūręs Rokas Stanulevičius taip pat neaišku, ar žengs į aikštę.

Praėjusio sezono „SMScredit.lt A lygos“ sidabriniams prizininkams iš Pakruojo teks kautis su sužeistu žvėrimi bei įrodyti, jog futbolininkai yra pajėgūs rungtynių metu pamiršti klubą persekiojančias problemas. Nuo pozicinių „Sūduvos“ atakų „Kruojos“ žaidėjai gynėsi gana sėkmingai, tačiau koją pakišo gynyba standartinių padėčių metu. Jei šį komponentą Pakruojo žaidėjai pataisys – „Trakams“ bus išties sunku pralaužti svečių gynybinius įtvirtinimus." alyga.smscredit.lt/

Rinkausi tarp bendro over ir traku pergales.
nusprendziau likti prie pergales. tarkai su atlantu atrode tikrai gerai, bent pirma kelini realiai galejo buti ir 3:1 po pirmo kelinio traku naudai (pataikyta i skersini ir 11m atreme nerealiai atlantas). antram kelinyje subyrejo Trakai ir pasipyle Atlanto greiti ivarciai. trakai turi atakuojancius puikius zaidejus Kochanauska, Solomina. gynyboje prasciau truputi.
Kruoja nuo sezono pradzios turi problemu... neleido rusu investuotojams tapti komandos remeja, neleido registruoti 3 zaideju, ko pasekoje kruoja pasirase sutartis su trimis zaidejais (su vartininkais Aivaru Bražinsku ir brazilu Felipe Aleksandre Januario Gomes. Taip pat iš Portugalijos grando Lisabonos „Sporting“ išsinuomotas saugas Edelino Miguel le.) praeitose rungtynese Edelino Miguel le jau zaide, o ant kruojos suolo sedejo tik 4 zaidejai: vartininkas brazinskas, gynejas visockas 18 m., saugai jankauskas ir olberkis 17 m., kaip matom keitimo nelabai ir turi.

trakai namie turi parodyti geresni zaidima negu pirmose sezono rungtynese ir nugaleti nestabile ir si sezona manau turesiancia daug problemu kruoja.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)