Select your timezone: Select
darkacius

UTENIS - ATLANTAS

03/08 13:00
Added 2015/03/08 11:04 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 66.7%
  • Voted: 12

Pick: ATLANTAS @-137 9/10 +6.57

"Solidžiai „Žalgirio“ ekipai priešinęsi uteniškiai laikys dar vieną sunkų egzaminą ir mėgins sulaikyti Andrejaus Paniukovo į priekį vedamą „Atlantą“.

Pirmoji legionieriaus iš Rusijos kirčius patyrusi „Trakų“ ekipa dar nebuvo tinkamai įvertinusi šio puolėjo įgūdžių, todėl vargu, ar Mindaugo Čepo kariauna lips ant to paties grėblio. „Utenio“ klubas negalės kartoti panašių pozicinių klaidų antrajame kėlinyje, po kurių žalgiriečiai rezgė pavojingus išpuolius.

Vis dėlto uteniškiams gali būti kiek lengviau puolime, kadangi atlantiečių gynybiniai veiksmai pirmajame ture itin didelio įspūdžio nepaliko, o prie to dar prisideda ir trauma, kurią patyrė komandos kapitonas Andrius Jokšas. Uteniškiai šias rungtynes žais Vilniuje ir į artėjančią akistatą žiūrovus kviečia nemokamai. Bus puiki proga įsitikinti ar toks A.Paniukovo benefisas – ne atsitiktinumas." alyga.smscredit.lt/

Zaidziama Vilniuje LFF stadione, taip kad neutrali aikste. gal ir susirinks ziurovu, bet nedaug oras geras, vilniuje plius vyksta Kaziuko muge.
Atlantas pirmose rungtynese pirma kelini atidave Trakams ir buvo nubausti palyginus mazai kartu ivarciu (trakai turejo dar dvi kaip minimum realias progas), bet antrame kelinyje parode koks ju galingumas. manau siose varzybose viskas bus sprendziama nuo pirmo kelionio pirmu minuciu ir gynyboje turetu labiau susikaupti. Paniukovas ant bangos ir nores pratesti ivarciu lietu ir irodyti, kad tai nebuvo atsitiktinumas (jo kontraktas pas Dinamo galioja dar pusmeti, tad jis turi irodyti savo verte). Atlantas siemet pasiryzes rimtai kovoti del priziniu vietu ir pries naujokus tasku barstyti negalima.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)