Select your timezone: Select
Aqua vitae

EuroCup - Lokomotiv

04/09 14:00
Added 2015/03/03 14:16 | 1 thanks
  • Yes: 34.6%
  • No: 19.2%
  • No Opinions: 46.2%
  • Voted: 52

Pick: Lokomotiv (Lokomotiv laimės EuroCup) @300 7/10 -7.00

Niekaip neįsivaizuoju kas galėtų laimėti EuroCup'ą, jeigu ne šie rusų grandai. Galbūt abu finale ir nesusitiks, bet bent vienas finale bus tikrai ir bet kokiu atveju ten jis bus stiprus favoritas. Vyktų EuroCup kaip Eurolyga - Final4 kur nėra namų pranašumo, tada galima laukti siurprizų. O čia, su home/away mačais labai abejoju ar tokių bus. Plius pastaruosius 10 metų EuroCupą laimi tik rusai (4 sykius) arba ispanai (4 sykius) bei LR (2 sykius). Ir jau 4 metus iš eilės finale lošia rusų klubas prieš ispanų. Šiais metais ispanai (Valencia ir Canaria) nėra tokie stiprūs kaip rusai.
Toliau, žiūrint į kelią link finalo, tai LoKo turėtų sutvarkyti Brose Baskets (5 kofas už Brose patekimą į kitą etapą). Tada laukia Uniks/Cantu. Uniks visą sezoną daugiau mažiau padrikai lošia, Cantu per silpni, kad įveiktų du rusų grandus. Pusfinalyje lauktų Canaria/Cedevita/LR nugalėtojas. Čia vėl maži šansai visoms trims įveikti ruselius.
Khimky šiandien pradeda su Zenit'u, turi imti juos. Vėliau lauktų Valencia/Bayern, greičiausiai Valencia. Kurtis antrus metus iš eilės prieš Valencia tikrai neprasileis. Nu dėl Bayern'o daugiau klaustukų, bet nelabai tikiu, kad vokiečiai praeitų du stiprius kontenderius. Tada lengvas pusfinalis prieš Banvit/Levallois/Turow. Čia nesunkiai susitvarkytų Khimky.
Potencialai, gali net abi rusų komandos būti finale. Outright winners turi daugelis lažybų bendrovių, kofai kiek mažesni, bet imami. Finalai bus balandžio pabaigoje, tai ne tiek ir daug laukti. Sėkmės 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)