Select your timezone: Select
darkacius

Zalgiris - Utenis

03/02 17:30
Added 2015/03/02 14:56 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 6

Pick: Zalgiris (0-2.5) @-133 7/10 -7.00

"28 metai – būtent po tokios pertraukos uteniškiai sugrįžo į aukščiausiąją šalies lygą, o šio sezono pirmenybių naujokus krikštys pastaruosius du titulus iškovojęs čempionas – „Žalgiris“.

„Mano venomis teka žaliai baltas kraujas“ – tokį užrašą kartu su Mindaugo Čepo atvaizdu galima pamatyti ant vieno „Pietų IV“ sirgalių kabinamo plakato. Antrą sezoną Utenoje dirbantis treneris beveik dešimtmetį praleido Vilniaus klube ir 2008–2009 metais buvo „Žalgirio“ vedlys, padėjęs žaliems ir baltiems išgyventi bei nepalūžti itin sunkiais laikais. Maža to, M.Čepas 2013 metų čempionato paskutiniajame ture padėjo vilniečiams užsitikrinti čempiono titulą. Būtent dabartinio „Utenio“ stratego treniruojama Gargždų „Bangos“ ekipa dvikovos su „Atlantu“ pabaigoje sugebėjo išplėšti lygiąsias, kurios padėjo „Žalgiriui“ po 14 metų pertraukos užlipti ant Lietuvos čempionų sosto.

Vis dėlto šiltas priėmimas LFF stadione M.Čepui ir jo auklėtiniams nuolaidų rungtynių metu tikrai nežada. Naujasis vilniečių treneris Valdas Dambrauskas sieks pergalingai debiutuoti naujajame klube ir pirmajame mače atsidaryti savo pergalių sąskaitą. Brazilijoje ir Kipre su pajėgiais varžovais susigrūmę vilniečiai nerungtyniavo ant dirbtinės dangos, tačiau tai pernelyg neturėtų įtakoti „Žalgirio“ žaidimo kokybės. Sostinės klubas – vienareikšmis šios dvikovos favoritas, o žalgiriečių prarasti taškai būtų didelis netikėtumas. Visgi, „Utenio“ futbolininkų pademonstruotas žaidimas antrajame kėlinyje draugiškame mače su „Trakais“ teikia vilčių, jog paskutinę akimirką Povilu Krasnovskiu ir Mindaugu Grigaravičiumi pasistiprinusi Utenos komanda, gali patampyti čempionų nervus bei apkartinti V.Dambrausko debiutą. O ir žiūrovai sušalti neturėtų – „Žalgirio“ ekipa gerbėjus pavaišins net tūkstančiu karštos arbatos puodelių."

namie zalgiris priima naujokus Uteni.
Zalgiris stipresnis negu pernai, pasiruosimas visu pajegumu, varzovai rimti, treneris labai geras.
Utenis pasistiprino, bet daugumai zaidejui bus sunku aukstesniame lygyje ir jaudulis padarys savo.
laukiu uzrtikrintos Zalgirio pergales.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)