Select your timezone: Select
darkacius

Atlantas - Trakai

02/28 13:00
Added 2015/02/28 11:16 | 0 thanks
  • Yes: 20.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 60.0%
  • Voted: 10

Pick: Atlantas @110 6/10 +6.60

"Abu šie klubai praėjusiame „SMScredit.lt A lygos“ sezone kovėsi dėl trečiosios vietos, o bronzos medalininkas paaiškėjo tik paskutinėmis 36-ojo turo minutėmis. Šiais metais ekipos taip pat yra rimtai nusiteikusios kovoti dėl apdovanojimų, tad būtent ši akistata yra bene įdomiausia pirmajame ture.

„Trakai“ neteko beveik visų savo lyderių, tačiau pasipildė solidžiais naujokais, kurių debiutą stebėti bus išties įdomu. Gerai žinomo buvusio Baltarusijos rinktinės futbolininko Sergejaus Gurenko sūnus Artiomas bei įvarčius draugiškų rungtynių cikle mušęs rusas Davidas Aršakijanas – žaidėjai, susilauksiantys nemažai dėmesio.

„Atlanto“ kieme taip pat pučia panašūs vėjai – uostamiesčio klubas atsisveikino su keletu labai svarbių žaidėjų ir įtraukė į sudėtį šūsnį perspektyvių futbolininkų bei Pakruojo „Kruojos“ gretose solidžiai atrodžiusį Robertą Vėževičių. Senosios sostinės riteriams teks rasti priešnuodžių prieš Maskvos „Dinamo“ ekipai priklausantį, bet „Atlantui“ paskolintą puolėją Andrejų Paniukovą bei atrakinti vartus, kuriuos saugo vis dar penkių „sausų“ rungtynių seriją tęsiantis Edvinas Gertmonas." alyga.smscredit.lt/

trakai labai smarkiai nuraujavo tarpsezoniu, tiek zaideju, tiek trenerio atzvilgiu. papildymas timtas, bet dar tik sezono pradzia ir nebus tokio susizaidimo.
Atlantas keli metai is eikles rodo gerus rezultatus ir rimtai ziuri i komandos komplektavima ir labai rimtai i treneri, kuris lieka tas pats Konstantinas Sarsanija (gerai vertinamas specialistas). pasiruosimas sezonui vyko sklandziai, keleta rimtu draugisku, uzsienyje stovyklu buvo.
namuose zaisiantis Atlantas turi imti pergale ir nuo sezono pradzios uzimti turnyrines lenteles virsu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)