Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

Fluminense - Bayer Leverkusen

01/15 22:00
Added 2015/01/15 18:29 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 6

Pick: Bayer Leverkusen @100 8/10 +8.00

Dar vienas value statymas. Mačas vyks Orlande, Floridoje. Brazilijos ir Vokietijos lygų pajėgumai skiriasi kaip diena ir naktis. Nors Brazilijoje futbolas beprotiškai mylimas, tačiau jo lygis stovi vietoje, tuo tarpu, mano nuomone aišku, Vokietijos futbolo lygis per paskutinius kelis metus yra ženkliai išaugęs.
Bayer'iui šis sezonas tikrai puikus: Vokietijoje žygiuojama trečioje vietoje, o čempionų lygoje iškovotas kelialapis į atkrintamąsias. Tai bus pirmasis jų mačas per vidurio sezono pertrauka. Rimtų traumų nėra, pagrindiniai žaidėjai, kaip Kieslingas (17/3), Son (16/5), Calhanolgu (17/4) ir Bellarabi (17/8) yra pilnai pasiruošę žaisti. Kas man patinka, tai vokiečių mentalitetas, nesvarbu kokios tai būtų rungtynės ar kova dėl čempionų lygos taurės ar draugiškos rungtynės prieš Kavarsko Kupiškį, jie visada išeina į aikštę tik nugalėti. Treniruočių stovykla prasidėjo prieš 10 dienų, tad susižaidimas po pertraukos neturėtų būti dingęs.
Fluminense sezonas, Brazilijos Serie A lygoje, baigėsi jau daugiau nei prieš mėnesį, ketvirta pagal turtingumą komanda lygoje užėmė 6 vietą ir nepateko į Copa Libertadores turnyrą. Žaidėjai po švenčių susirinko visai neseniai, tad kažkokio ypatingo fizinio ir žaidybino pasiruošimo dar neturėtų būti. Šiandien nežais du svarbūs žaidėjai: gynėjas Wellington Rodrigues (16/1) ir saugas Cicero (20/6). Dar vienas paminėtinas dalykas, tai kad Fluminense treneris Cristóvão Borges duodamas interviu sakė, kad žais pagrindine sudėtimi, tačiau sieks išvengti traumų, nes dar neturėjo normalaus fizinio pasiruošimo, tad galima tikėtis daug rezervinių žaidėjų antroje mačo pusėje.
Taip, draugiški mačai nėra ta vieta, kur reikia statyti pinigus, tačiau šių rungtynių praleisti negaliu. Komandų lygiai skirtingi, tiek kalbant apie žaidėjus, tiek apie pasiruošimą, tiek apie visą kitą. Tikiuosi gana nesunkios vokiečių pergalės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)