Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

Elche - Barcelona

01/15 21:00
Added 2015/01/15 16:00 | 1 thanks
  • Yes: 69.2%
  • No: 15.4%
  • No Opinions: 15.4%
  • Voted: 26

Pick: Barcelona (-1.5) @-114 8/10 +7.04

Matau milžinišką value, žmonės per daug užkėlė koeficientą neapgalvoję visų faktorių. Šiandien Barcelona trenerio sprendimu versis be Bravo, Alba, Alves, Mascherano, Sergio, Iniesta, Messi, Neymar Jr ir Suarez, taip pat traumuoti Xavi ir Vermaelen. L. Enrique iš Barcelona B komandos pasikvietė Adama, Halilovic, Munir, Ié, Diagné ir Gumbau. Startinė Barcelona sudėtis išlieka vis tiek labai aukšto lygio. Vartuose stovės M. Ter Stegen, kuris Borussia M'gladbach komandoje tris sezonus buvo pagrindinis vartininkas, šis vaikis tikrai nėra iš kelmo spirtas, šiandien jis gaus šansą parodyti savo sugebėjimus. Gynyboje kraštuose žais Montoya (3/0) ir brazilas Adriano (5/0), abu žaidėjai nėra naujokai, tokių rungtynių patirties turintys į valias, gynybos centre, po traumos, jau galėsime išvysti J. Mathieu (14/0) ir Bartra (5/0) duetą, aišku dėl Mathieu kylą abejonių, nes iš rezervų pasikviestas Edgar Ie (0/0). Saugų grandyje turėtume matyti Rafinha (8/4), kuris praeitą sezoną Celta de Vigo komandoje buvo tikra žvaigždė, S. Samper (0/0) ir žinoma I. Raktic (16/3), kuris po Xavi traumos gavo vietą startinėje sudėtyje, jo žaidimas tikrai labai neblogas, iki to lygio ką jis demonstravo Sevillijoje dar trūksta, tačiau tikiu, kad šiandien jis prieš tokią komandą kaip Elche gali sužaist puikų mačą ir jis tai privalo padaryt, jei nori išlikti reguliariu starto žaidėju. Puolimo grandyje tikiuosi pamatyti didžiules ateities žvaigždes Munir El Haddadi ir Kroatijos didžiausią talentą A. Halilovic, taip pat žaist turėtų Pedro, kuris neabejotinai bus labai didžiulė grėsmė Elche vartams.
Elche pirmose tarpusavio rungtynėse žaidė šešiais gynėjais, rezultatas 5-0 atspindi, kad tai nepadėjo. Ką galėjo treneris F. Escriba sugalvoti naujo šioms rungtynėms? Manau, kad nieko. Nors ir kalbama, kad bus siekiama pergalės, tačiau tai tik žodžiai. Sausio 18 dieną Elche namuose žais rungtynes, kurios jiems pagal svarbą bus kaip finalo rungtynės - tai kova su Levante. Abi komandos stovi iškritimo zonoje, pralaimėjimas kažkuriai ekipai būtų neatleistinas dalykas, jei Elche pralaimėtų šį mačą, tai neabejotinai sudrebėtų trenerio Escribos kėdė, todėl manau, kad koncentruojamasi ne į šiandienos rungtynes. Aikštėje tikiuosi pamatyti tikrai ne stipriausią sudėtį.
Barcelona nors ir neturės daug kertinių žaidėjų, tačiau jų sudėties išlieka pakankamai galinga, čia, jauni žaidėjai gaudami progą pažaisti būna super motyvuoti ir dažnai sužaidžia virš savo galimybių ribų. Manau, kad ir koks būtų startinis vienuoliktukas, jo turėtų užtekti vėl sutriuškinti Elche futbolininkus, kurie bus susikoncentravę į savaitgalio mačą, kuris bus labai svarbus dėl jų ateities kito sezono La lygoje.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)