Select your timezone: Select
dariukass

Brose Basket - Bayern

01/14 19:00
Added 2015/01/14 06:27 | 1 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 12.5%
  • No Opinions: 37.5%
  • Voted: 48

Pick: Brose Basket (-4,5) @-115 8/10 -8.00

Kazkaip traukia ant sito maco mane. Statau ant Bamberg, nes sita chebra varo namie kaip reikalas. 12 pergaliu ir tik vienas paslydimas pries Strasbourg. Jei imsime ju namu imestus taskus tai apie 85 imeta, 68 praleidzia (net ir iskaicius tragiska pasirodyma su Strasbourg). Pirmai smuikais griezia Strielnieks ir Wanamaker, bet sudetis gana lygi ir nera taip kad zaidzia 6-7 o ant suolo nieko neturi.
Pas Bayern sunkus metas su traumomis. Is ju vietinio puslapio info. Nors Pesicius yra senas klastingas lapinas ir daznai sugeba apgauti, kad vienas ar kitas zaidejas nezais, taciau...
FC Bayern Basketball’s injury problems continue: Playmaker Bo McCalebb will be out for a number of weeks thanks to an injury picked up in 93-84 Eurocup home victory over Dijon. He tore ligaments in a thumb after a clash with an opposition player.

It means that the German Champions’ injury crisis shows no sign of letting up. Head coach Svetislav Pesic is already without Vasilije Micic (Elbow) and Germany international Robin Benzing (Ankle). Captain Bryce Taylor, Paul Zipser and Anton Gavel are back in the squad having been suffering with long-term injuries. Nihad Djedovic has missed the past two games due to sprained ligaments; Taylor has pulled out of Saturday’s All Star Day festivities in Ulm.

Pries 10 dienu jau zaide sios komandos vietineje lygoje, Bayern gavo 17 tasku. Andrea Trinchieri minejo, kad nelabai jam patinka toks grafikas, kai per 10 dienu su tuo paciu klubu reikia losti du kartus ir dar namie, taciau tai tik prideda didesnio susikaupimo.
Bendrai -4,5 fora nera didele, galvojau bus didesne, tai laikas paimti, kol dar neuzkilo

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)