Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

Montpellier - PSG

01/05 19:45
Added 2015/01/05 16:13 | 0 thanks
  • Yes: 47.1%
  • No: 11.8%
  • No Opinions: 41.2%
  • Voted: 34

Pick: Montpellier (+0.5) @105 9/10 -9.00

Šiek tiek ne į temą. Tiesiog noriu pasakyti, kad krepšinio ir futbolo statymus rašo skirtingi prognozuotojai.
_______________________________________________________________

Nustebino toks koeficientas, matau neblogą value. Visų pirmą reikia pasakyti, kad aikštės kokybė prasta, nes vakar čia buvo žaidžiamas regbio mačas. Kadangi čia yra Montpellier stadionas, jie turėjo daugiau laiko pažaisti ant šios aikštės ir prie jos priprasti, tad galbūt tai bus šioks toks pranašumas. Šios komandos žaidimas šį sezoną tikrai neblogas, paskutiniu metu buvo demonstruojama išties gera gynyba, paskutiniame mače prieš pertrauką, sužaista 0-0 su ta pačia PSG komanda. Jaunuolis J. Martin puikiai atsiskleidė šį sezoną ir ne veltui tapo reguliariu starto žaidėju, puikus žaidimas viduryje, techniški judesiai ir labai geri perdavimai. Ko trūksta Montpellier komandai, tai gero puolimo, nes dabar gana sunkiai randami keliai į įvarčius, žinoma, namie jie gali įmušt bet kam, o ypač nukraujavusiai PSG komandai apie, kurios bėdas tuojau papasakosiu. Nežais šiandien gynėjas Tiene (14/2) ir saugas J. Saihi (11/0).
PSG šį sezoną manęs tikrai nedžiugina, žaidimas nuo pernai atrodo suprastėjęs, o taip pat yra daugybė svarbių netekčių. Lavezzi (13/2) ir Cavani (18/7), du puikūs puolimo žaidėjai, praleido žiemos treniruočių stovyklą, todėl gavo baudas ir buvo suspenduoti dviems savaitėms. Toks disciplinos nesilaikymas tikrai neduoda komandai nieko gero, ypač, kai ji niekaip nesugeba pasiekti savo optimalios formos. Iš tikrų puolėjų liko tik Z. Ibrahimovicius. Problemos su žaidėjais ties tuo nesibaigia, šiandien taip pat nežais: puolėjas Bahebeck (10/2), saugas T. Motta (16/0) ir pagrindinis vartininkas S. Sirigu, kuris šį sezoną žaidė tiesiog puikiai, jį pakeis veteranas N. Douchez, kuris per keturis sezonus PSG sužaidė tik keletą rungtynių.
Taigi, galbūt PSG išlieka stipria komanda, net ir su nemažomis problemomis, tačiau Montpellier šansai tikrai per daug nuvertinti bookų, nusimato gana sudėtingas mačas ir manau, kad galime išvysti net ir baudinių seriją, taip pat žinant tendencija, kad po pertraukų stiprieji klubai dažnai pralaimi prieš silpnesnius klubus (Barcelona, Real) šis statymas atrodo dar patraukliau.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)