Select your timezone: Select
LukeFranc

Atromitos - Asteras Tripolis

11/10 17:30
Added 2014/11/10 13:14 | 0 thanks
  • Yes: 10.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 70.0%
  • Voted: 20

Pick: Asteras Tripolis (X2 Nepralaimės) @-118 8/10 -8.00

Statymas jog svečiai nepralaimės.
Atromitos: Nu ne tokios pradžios jie tikėjosi.praitą sezoną atrodė labai solidžiai,šią vasarą dar kovoje Europos lygos atrankoje,bet nepavyko prasibraut.Išvyko keleta svarbesnių žaidėjų ir yra pasėkmės. dalinamasi 10-12 vieta iš 18ekipų, ir įmušti vos 5 įvarčiai per 8 matchus.Praleisti ir tik 6,bet žaidžiamas labai jau atsargus futbolas,dėl to praranda taškus.Namie atrodo daug solidžiau.Tarkim šį sezoną nugalėtas 1-0 Olympiacos,bet tarkim nelaimėta prieš autsaiderius Ergotelis.Galima paminėti,kad ginyboje žaidžia žaidėjai atitinkamai 35,34,34,30 metų,taip jie turi daug patirties,sužaidžia užtikrinčiau,bet vėlgi greitis ir nebe tas,kordinacija taip pat,kur Asteras tikrai turi savo ginklų prieš .
Asteras: Na žaidžia ši komanda Europos lygoje ir atrodo visai solidžiai.pralaimėta Ketvirtadienį namie tottenhamui 1-2,bet žaista labai gerai,turėta nemažai progų,tik nepasisekė.Graikijoje kolkas užimama 6 vieta,bet tai vėlgi,tai tikrai ne ta vieta dėl kurios ši komanda kovoja.praitame ture namie paimtos lygiosios 0-0 su Olympiacos,bendrai nelaimėti 2 matchai iš eilės ir motyvacija didžiulė.Turėjo 4 pilnas dienas pasiruošti šiam matchui ir manau tai yra pakankama.Pagrindą komandas sudaro Argentiniečiai,žaidę ir buvę pagrindiniai žaidėjai aukščiausioje šios šalies lygoje. Barrales,Rolle,Munafo ir dabar traukia Asteras į priekį. šį matchą praleis puolėjas Mazza (8/2).
Vėlgi,paėmus reziume,čia toks koficientas daugiau yra dėl to,jog Atromitos žaidžia namie.realu jog Asteras čia žais antru numeriu,bet dėl pergalės žais ir jie,kur manau gali labai saldžiai pagaudyti tie patys greiti,pavojingi Argentiniečiai puolime.sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)