Select your timezone: Select
Majestic

Dortmund (Ger) - Arsenal (Eng)

09/16 18:45
Added 2014/09/15 22:00 | 0 thanks
  • Yes: 41.2%
  • No: 17.6%
  • No Opinions: 41.2%
  • Voted: 34

Pick: Arsenal (Eng) (+0.5) @-118 10/10 -10.00

Arsenal ir Dortmund buvo imesti i viena UEFA CL grupe 3 kartus per paskutinius 4 metus. Arsenal laimejo 2 rungtynes , Dortmund 1 ir paskutine tarpusavio akistata baigesi lygiosiom.
Arsenal praeita sezona 0-1 nugalejo Dortmunda Vokietijoi po Aaron Ramsey ivartcio ir bandys pasiekti panasu rezultata sios dienos varzybose , taciau si sezona Arsenal dar nelaimejo nei vienu isvykos varzybu.
Dortmund sezono pradzia buvo tikras kosmosas. Pirmose varzybose nugalejo Bayern Munich Vokietijos Super Cupe , pralaimejo pirmas lygos varzybas namie 0-2 pries Leverkusen Bayer , bet atsitiese laimedami sekancias dvi varzybas.
Abi komandos tures zaisti sitas varzybas be keliu pagrindiniu zaideju , Arsenal ipac stengsis aptureti varzybas kuriosia nebutu prarastas dar vienas zaidejas is ginybines grandies.
Arsenal si sezona laimejo vos keles varzybas , bet visose pademostravo kad turi pakankamai parako pries bet kuri kluba ir siandienos varzybose gali nuliudinti Vokietcius.
Dortmund Borussia komandai nebegales padeti daug zaideju : Gundogan , Reus , Sahin , Kirch , Ji , Hummels , Blaszczykowski.
Arsenal komanda taip pat atvaziuoja be daugelio pagrindiniu zaideju : Giroud , Walcott , Gnabry , Monreal , Debuchy.
Manau laukia gana atkaklios futbolo varzybos kaip ir visada tarp Klopp ir Wenger ir manau Arsenal komanda gali nuliudinti Dortmund fanus issivezdami lygeses arba net pergale. Tai butent ir siulau saugesni varijanta megstantiems Arsenal +0.5 , o tie kurie labiau megsta rizikuoti siulau Arsenal pergale.

Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)