Select your timezone: Select
Majestic

M.Cilic (Cro) - G.Simon (Fra)

09/02 17:30
Added 2014/09/02 02:26 | 0 thanks
  • Yes: 27.3%
  • No: 54.5%
  • No Opinions: 18.2%
  • Voted: 22

Pick: G.Simon (Fra) (+3.5) @-125 7/10 +5.60

Tai bent nustebino Simon ir paliko begalo gera ivaizdi apie savo zaidima ipac paskutinese savo varzybose pries D.Ferrer kada nepaliko jokiu sansu Ispanui , kur pries varzybas sansu neturejo Prancuzas. Paziurejas ta maca tikrai priverte gerai pasijausti apie seaniti varzova M.Cilic kuris visa laika buvo zinomas kaip padavimu zaidejas , bet pastaruoju laiku tikrai i savo zaidima itrauke ta biski extra kuris tikrai yra i nauda Kroatui. Abieju zaideju forma pries ir per USA Open yra tiesiog fantastiska ir mano akimis nusimato labai ilgas ir kovingas macas. Simon pries USA Open suzaide 2 turnyrus Toronto ir Cinncinati kur kad ir krito abiejuose antram raunde , bet spejo iveikti labai gerus varzovus , Toronte buvo iveiktas perspektyvusis D.Thiem , Cinncinati buvo nusluotas B.Tomic , sekanciam raunde pralaimeta N.Djokovic 6-3,4-6,6-4.
USA Open G.Simon pakolkas yra nesustabdomas 3/3 pergales , pirmam raunde 3-0 iveiktas R.Albot , antram raunde 3-1 iveiktas F.Delbonis ir treciam raunde paguldytas D.Ferrer 3-1.
M.Cilic taip pat pries ir per USA Open demonstruoja gera forma , Pries USA Open Kroatas taip pat dalyvavo Toronto ir Cinncinati turnyruose. Toronte jis iskovojo 2 pergales pries D.Istomin ir M.Jaziri pries pralaimedamas R.Federer 7-6,6-7,6-4. Paskui seke Cinncinati turnyras kureme taip pat krito treciam raunde , bet spejo paguldyti du Ispanus F.Lopez ir F.Verdasco.
USA Open kaip jau minejau taip pat demonstruoja gera forma 3/3 pergales , pirmam raunde neprireike pastangu kadangi po pirmo seto M.Baghdatis pasitrauke is maco del traumos , antrame raunde 3-0 buvo nusluotas I.Marchenko ir uzvakar buvo parklubdytas vienas is favoritu K.Anderson 6-3,3-6,6-3,6-4.
Abieju situ vyruku forma ir rezultatai einant i sita maca yra tikrai verti demesio ir apie greita 3 setu pergale gali pamirsti abu vyrukai kadangi cia nusimato minimum 4 setai ir nenustebciau kad bent 2 is ju eitu iki TB.

Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)