Select your timezone: Select
Majestic

Ukraina - Turkey

09/02 13:00
Added 2014/09/02 02:01 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 22.2%
  • No Opinions: 44.4%
  • Voted: 18

Pick: Over (140.5) @-111 8/10 -8.00

Ir uz ka tokia fora pas Turkus... ? nei jie demonstruoja gera zaidima , nei pagave gera forma , bet turi pora zaideju kurie gali pasigirti zaidzia geresneja pozicijoja/klubuose negu Ukrainos taciau kaip komanda is ju nieko gero nematau , teko matyti Turkijos - USA rungtynes su amerikietciu komentatoriais ir tie pasake kad Turkai savo zaidimu irode kad yra vieni is favoritu uzlipti ant padalos gale turnyro kas yra visiskas apsurdas , taip Turkai vietomis dave pakovoti USA uz pergale , bet is dalies ir USA patys kalti del pradzios kokia jie turejo pries Turkus kada tarkim S.Curray pradejo rungtynes 1/10 FG , R.Gay 1/6 FG tt... Taip pat ir pirmose Turkijos varzybose pries Nauja Zelandija kaip susizaidimo lygis buvo = 0 ir tik per plauka issigelbejo patcioja rungtyniu pabaigoja , rungtynese kuriosia 38 minutes pirmavo Naujoji Zelandija.
Ukraina taip pat nepasakytciau kad paliko bilenkaip gera ispudi po pirmu dvieju rungytniu... zaidimas labai skubotas ir daroma begalo daug klaidu kurios ir kainavo antras rungtynes pries Suomija , bet kaip ir Turkai pries Nauja Zelandija taip ir Ukraina pries Suomius pradejo zaisti krepsini tik rungtyniu pabaigoja , bet skirtingai nei Turkam nepavyko persverti rezultato.
Manau USA gerai pademonstravo problemas kokias turi Turkijos komanda o tai yra greitas zaidimas pries juos , pastebejau jie to nemegsta kadangi komanda nera pati jauniausia ir dauguma veluoja sugryzti po greitu varzovu ispuliu. Mano atzvilgiu abi komandos turi ginklu viena kitai nubausti todel ir nematau cia jokio sutriuskinimo ir jai iskovos Turkai pergal nematau jos didesnes negu 5 tsk persvara , bet tikiuosi reultatyviu rungtyniu kadangi kaip jau minejau Turkai nemegsta zaisti pries greita varzova , o Ukraina nemegsta zaisti pries komandas kurios turi neblogus centrus / komandas kurios megsta zaisti po kase. Todel tikiuosi rezultatyviu rungtyniu ir nematau Turkijos pergales daugiau kaip 5tsk persvara.

Sekmes !

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)