Select your timezone: Select
Majestic

Athletic Bilbao ( Spn) - Napoli (Ita)

08/27 18:45
Added 2014/08/27 16:45 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 8

Pick: Over (BTTS - Yes) @-125 8/10 +6.40

Athletic turi isvykos ivartcio pranasuma , bet man asmeniskai labai sunku suvokti kad jie islaikys Napoli neimusant ivartcio todel manau jie patys galvoja tures minti kad reikia ir jiems musti ivarti. Napoli gincytinai turi stipresne komanda ant popieriaus todel jie negali buti nurasyti bet faktas kad Athletic telismanas Iker Muniain pradejo sezona fantastikos formos gali but labai labai vertingas dalykas. Jai Napoli pridusins jaunases Athletic zvaigzdes jie manau bus komanda kuri apsidurs rytojaus UEFA CL grupiu burtuose , bet aisku lengviau pasakyt nei padaryt ir manau sitas macas gali eiti iki pendeliu.
Athletic Bilbao nebeturi jokiu traumu , suspendu ir startini 11 galima rinkti drasiai.
Napoli tuo tarpu turi dideli klaustuka del Gonzalo Highuin , zinesklaida paskelbe kad gali ir nezaisti Argentinietis , bet manau situ rungtyniu kaina yra labai didele ( netgi 25m euru ).
Athleico Bilbao labai apmaudziai 1-0 pralose pirmose LA Liga rungtynese isvykoi pries Malaga , bet jau man mineto Iker Muniain pasirodymas buvo tikras pliusas ir manau jis bus pastumtas per viduri zaisti uz puolejo Artiz Aduriz. Greiciausiai bus pakeistas ir Benat vietoi kurio turetu kaireja aiksteles puseja turetu pasirodyti Ibai Gomez. Taip pat labai didele konkurencija vyksta tarp gyneju kur pagrindiniai komandos gynejai Gurpegi ir Iraola gali but pakeisti i San Jose ir De Marcos.
Po praleisto ivartcio namuose Rafa Benitez turi atlikti labai protingus ir tik i nauda keitimus todel nenustebciau pamatyt Mertens vietoi Callejon.
Einu kad abi komandos imus bent po ivarti ir manau sitos rungtynes turi realu sansa eiti iki pendeliu.

Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)