Select your timezone: Select
Majestic

Wolves - Norwich

08/10 15:00
Added 2014/08/10 01:47 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 4

Pick: Over (BTTS) @-111 8/10 -8.00

Championship prasides ir Norwich & Wolves klubams , rungytnes kurios zada grazu , greita , atakuojanti futbola tarp koamndu kurios gale praeito sezono turejo liudnas ir dziaugsmingas pabaigas.
Wolves ekipa turejo pora labai pamirstamu sezonu is eiles , 2011-12 iskrito is BPL , 2012-13 iskrito is Championship , bet praeita sezona uz vairo sedus Kenny Jackett klubo zaidimas ir rezultatai apsiverte aukstyn kojom. Per pirma sezona Kenny Jackett surinko jauna , perspektyve komanda kuri be jokio vargo laimejo League 1 ir iskovojo automatini kelelapi atgal i Championship kur dabartinis ju treneris Kenny Jackett turi begalo daug patirties. Po labai gero sezono League 1 Wolves pavyko issaugoti visus zaidejus , niekas nepaliko klubo , bet buvo prideta patirties Ebanks-Landell , McAlinden , Price. Kartu sita komanda apturejo labai gera pre-season per kuri suzaide 7 rungytnes (5 pergales) ir (2 lygios) , over 2.5 buvo permustas 4 kartus is 7 rungtyniu , BTTS buvo atliktas 5 kartus per 7 varzybas.

Norwich kaip jau minejau turejo labai skirtinga praeito sezono pabaiga negu Wolves , po labai sunkaus sezono teko atsisveikinti su viena stipriausiu lygu pasaulija - BPL. Taciau vasaros metu Norwich sugebejo atlikti ko daugelis nesitikejo o tai islaikyti beveik visa komanda , o svarbiausia labai talentingus ir perspektyvius Nathan Redmond ir Leroy Fer kuriais buvo susidomeja Aston Villa , Stoke City , Crystal Palace ir BPL naujokai Leicester City. Zinoma dar laiko yra sitame Zaideju Pirkimo Perijode ir daug kas gali pasikeisti i gera arba i labai bloga puse. Bet atsizvelgus i sios vasaros rezultatus uz ir ant aikstes Norwich fanai turetu buti labai patenkyti kadangi ne tik islaikytas komandos branduolys , bet ir nupirktas labai geras ataku uzbaigejas Lewis Grabban ir pagal daugeli ekspertu , futbolo fenomenu butent Norwich yra favoritas laimeti 2014-15 Championship ir sugryzti i BPL. Norwich pre-season rezultatais nenusileido Wolves ekipai kuri baige be pralaimejimu , 5 rungtynes (3 pergales) ir (2 lygios). 3 pergales kurios buvo ispudingos tiek zaidimu tiek rezultatais , isvykoi 1-6 sutriuskinta Braintree(Eng) , taip pat isvykoi sumindyta Valle d'Aosta(Ita) 0-13 ir namuose buvo nusluota stipriausioja Prancuzijos lygoja zaidzianti Nice(Fra) komanda 5-1.

Gal ir nieko nesuteikia paskutiniai situ komandu tarpusavio rezultatai taciau paminesiu kad nuo 2008 iki 2012 sios komandos susitiko 4 kartus , visuose macuose buvo permustas Over 2.5 bei atliktas BTTS (5-2,3-3,2-2,2-1). Nuo to liko abi komandos labai pasikeite... nauji zaidejai , taktikos , treneriai ir komandu pozicijos Anglijos lygose , taciau pas abi komandas isliko beprotiskas noras dziuginti fanus greitu zaidimu bei zaibisku puolimu kas manau ir bus siu rungytniu faktorius.

Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)