Select your timezone: Select
dariukass

Ispanija - Kitos

09/14 19:00
Added 2014/08/08 13:55 | 0 thanks
  • Yes: 20.0%
  • No: 60.0%
  • No Opinions: 20.0%
  • Voted: 90

Pick: Ispanija @170 8/10 -8.00

Kol USA turėjo Durant, tol tikrai buvo tikėtina, kad vienaip ir kitaip USA laimės čempionatą, tačiau jo netekus taškų darymo mašinos nebėra. Kadangi pagal formata, jau aisku, kad ispanai su amerikieciais iki finalo nesusitiks, tai tenka panagrineti abi puses ir pagrindinius kiekvienos komandos priešininkus.
Is A ir B grupės didžiausi priešininkai brazilai, prancūzai ir graikai. Na gal dar serbai, bet labai smarkiai abejoju. Argentina taip pat turi daug netekčių, todėl irgi atmetu. Taigi prancūzai neturi parkerio, todėl irgi nemanau, kad datrauks iki finalo. Lieka graikai ir brazilai. Tai graikų sudėtis neprilygsta ispanams.
Realiausiai, kad brazilai dar grupėje patampys nervus ispanams, bet liks 2 vietoje, o tada tik pusfinalyje susitiktų su ispanais vėl. Bet ispanai žaidžia namie, turi puikią sudėtį ir įvairiapusius žaidėjus visose grandyse. Ispanus siunčiu į finalą.
Iš C ir D grupių išskirčiau USA, Lietuva, Australija, gal dar Meksiką ir kažką iš C grupės, nes daug komandų lygių, bet į prieš tai išvardintas komandas lygiuotis nelabai.
Taigi, kad USA nors ir po tokių netekčių nenukeliaus iki pusfinalio smarkiai abejoju. Kas gali jiems sutrukdyti, tai tik Lietuva ir Australija, o jei bus kita komanda pusfinalyje, tai USA žengs į finalą. Manau, USA sunkiau būtų kovoti su Lietuva, nes lietuviams kažkaip pavyksta būnant underdogais pasikapoti su USA, tačiau jei bus Australija pusfinalyje su USA, tai nors ir kaip geri kenguriukai bebutu, USA ims.
Taigi finalas Ispanija - USA. Čia jau bus favoritai mano manymu Ispanai. Žais namie, žiūrovai padės žiauriai. Usa pagal sudėti tikrai neprilygsta ispanams, todėl matau tik čempionus ispanus. Jei finale vietoj Usa loš kažkas kitas, tai ispanų pergalę be didelių problemų matau.
Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)