Select your timezone: Select
Majestic

Bayern Munich (Ger) - MLS ALL-STARS

08/07 01:55
Added 2014/08/06 19:12 | 0 thanks
  • Yes: 20.0%
  • No: 40.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 10

Pick: Over (8.5) @900 4/10 -4.00

Kofas milziniskas zinau , bet situ rungytniu svarba yra pateikti puiku rengini ziurovams per Visu Zvaigziu Diena. Kaip ir NBA rengemos visu zvaigziu rungytnes tarp Rytu ir Vakaru taip ir MLS kiekvienais metais 11 geriausiu MLS zaideju susitinka su UEFA CL nugaletojais.
MLS komanda ir ju formacija kaip ir kiek vienais metais isrenka ziurovai kurie turi 1 menesi pries rungytnes balsuoti. Siais metais buvo isrinkta 3-4-3 formacija ir zaidejai :
GK - Nicko Rimando

DEF - Matt Besler , Omar Gonzalez , DeAndre Yedlin

MID - Kyle Beckerman , Michael Bradley , Clint Dempsey , Graham Zusi

STR - Landon Donovan , Thierry Henry , Obafemi Martins

neasizvelgus kad cia yra Amerikos lygos zaidejai ir jie jau metuose , toki vardai betkuriai kitai Europos komandai tik i nauda butu nes parako jie dar turi tai irode per sios vasaros draugiskas rungytnes tarp Amerikos ir Europos komandu.

Bayern Munich kaip prikluso atsiveza labai stipria komanda + naujai pasirasytus zaidejus , startinis 11 berots bus toks :

GK - Tom Starke

DEF - Javi Martinez , Holger Badstuber , David Alaba

MID - Rafinha , Sebastian Rode , Pierre Hojbjerg , Juan Bernat

STR - Franck Ribery , Robert Lewandowski , Xherdan Shaqiri

Komanda stipri , bet truksta pagrindiniu veidu (daugumos is Vokietijos rinktines) didziauses praradimas GK - Manuel Neuer be kurio Bayern yra labai pazeidziami.

Dar karta kartoju sios rungytnes yra palinksminti fanus , pateikti jiems nuostabu pasirodyma ir sitosia rungytnese golu tikrai bus o ju as manau bus labai daug.

Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)