Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

Querrey Sam - Sela Dudi

07/23 23:00
Added 2014/07/23 15:09 | 0 thanks
  • Yes: 63.6%
  • No: 9.1%
  • No Opinions: 27.3%
  • Voted: 22

Pick: Querrey Sam (-1.5 set) @-118 8/10 -8.00

Jav, Atlantos turnyras, susitinka vietinis Querrey Sam (atp-61) prieš izraelietį Sela Dudi (atp-94). Tai trečiasis šių tenisininkų susitikimas. Pirmasis susitikimas vyko 2009 metais, Los Angele ant hardo, ten 6-3, 7-6 laimėjo amerikietis, antrasis mačas vyko 2012 metai, Newporte ant žolės, ten 5-7, 7-6, 6-1 laimėjo Dudis.
Pirmame raunde Sam Querrey susitiko su sudėtingu uždaviniu S. Johnson (atp-64), Johnsonas žaidė tikrai gerai, padarė mažai klaidų, tačiau Querrey laimėjo. Jo servas yra tiesiog neįtikėtinas, taip pat Samo backhandas yra labai stabilus, kas leidžia ilgai išlikti raliuose. 61 raketė turnyro starte atliko 20 neatremiamų smūgių, laimėjo 88 % pirmo padavimo taškų ir atrodo, kad dabar jis yra optimalioje savo formoje.
Tuo tarpu Selai, tai dar vieni tragiški metai, šiemet iškovota 13 pergalių, patirta 17 pralaimėjimų. Primena jis man Berankio istoriją, kažkada žaidėjas buvo aukštai, atrodė galės kilti dar aukščiau, tačiau rezultatai vis prastėjo ir prastėjo, ir labai abejoju ar jis dar kada nors priartės prie savo senųjų pozicijų. Paskutiniuose turnyruose rezultatai: Newporte pasiektas ketvirtfinalis, nugalėti M. Prysiezny (atp-146) ir A. Mannarino (atp-101), pralaimėta Karlovičiui (atp-31) per du setus, Bogotoje nugalėtas Arguello (atp-121), kitame raunde vėl susitikta su Karlovičium ir vėl pralaimėta per du setus. Šiame turnyre, pirmame raunde 6-2, 6-0 nugalėtas Youngas (atp-73), bet nereiktų išsigąsti tokio sutriuškinimo, kadangi Youngas buvo labai apgailėtinas, seniai mačiau tokį prastą mačą, tačiau jis vis tiek sugebėjo turėti 3 progas breikams.
Paskutiniai mačai parodė, kad Sela Dudi nėra pajėgus nugalėti stipresnius varžovus. Taip pat jis turi daug problemų prieš aukštus žaidėjus, kaip Querrey ir dar su galingu servu, mano nuomone, netgi stipresniu negu Karlovičiaus, bent paskutiniu metu. Querrey ūgis 1.98 m., Dudi 1.75 m. Querrey be servo taip pat turi gerą judėjimą po kortą, backhandą ir forenhandą. Sela tikrai neturi gero pirmo servo, taip pat šis žaidėjas dažnas dvigubų klaidų darytojas, tad manau galime sulaukti ne vienos breiko galimybės iš Samo pusės, kai jis būna labai susikoncentravęs ties priešininko padavimu, jis jį gali breikuoti, ką jis ir padarė mačo pabaigoje prieš Johnsoną, kuris turi žymiai geresnį padavimą negu Sela. Iš Dudi pusės nematau galimybės breikuoti, iki tie breiko jis gali nueiti, tačiau ten jam šansai labai minimalūs. Kaip bežiūrėčiau matau amerikiečio pergalę per du setus ir ne kitaip.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)