Select your timezone: Select
george

Ferencvaros - Rijeka

07/24 18:30
Added 2014/07/22 12:35 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 12.5%
  • No Opinions: 62.5%
  • Voted: 16

Pick: Rijeka @2.250 8/10 +10.00

Vieta - vengrija
turnyras - europos lyga
tarpusavio santykiai - laimejo pirmasias atrankos rungtynes rijeka namuose 0-1.
stadionas - 560000
vengrijos futbolas siuo metu is laiko savo pozicijas, nei prarandai, nei kyla. sis klubas pernai iskovojo vengrijos bronza. tarpsezoniu isigijo: kroatijos zaidejus pavlovic, kukuruzovic ir havojic; austra dilaver; vokietijos atsotova lauth; lenka nalepa ir vengrijos zaidejus gera, batik, bosnjak, orosz, daniel nagy. is siu visu svarbiausi zaidejai buvusios klubuose buvo sie: austras dilaver 22 rungtynes austrijos wien komandoje; bosnjak is szombathelyi 26 rungtynes; orosz is papa klubo 20 macu ir 3 ivarciai; nuostoliai svarbiu zaideju praradimai po praejusiu metu jovanovic suzaides preita sezona 20 macu. ferencvaros mano nuomone sustiprejo palyginus su praejusiu sezonu, isejo tik vienas kol kas, atejo burys zaideju. pirmajame mace ferencvaros kamuolio kontrole buvo labai maca 37 procentai.
rijeka si sezona jau iskovojo trofeju, super taureje nurunge galingaji dinamo, kuris antradieni pabuvos lt. si sezona dar nepatyre rijeka ne vieno pralaimejimo. atrodo solidziai, kamuolio kontrole visada pas ju. kuris taip sekmingai padeda isnaudoti savo sansus, ir pasiekti pergales pries oponentus. kroatijos klubas tarpsezoniu isigijo jaunu zaideju ir juos iskarto paskolino kitiems klubams. startineje sudetyje zaidzia praktiskai kroatijos zaidejas, vienas austras gynyboje, slovenas irgi ginyboje, ir brazilas saugu grandyje. aisku turi dar puolimo jiegos si nigerijos, bosnijos ir brazilijos. bet juos paliko atsakomajam macui.
argumentas kamuolio kontrole pirmajame mace, net neprilygo rijekai, smugiai i vartu plota ne vieno ferencvaros, mazai tiketina kad kazkas pasikeis per savaite. mano manymo kroatijos klubas pranasesnis yra tiek sudetyje tiek zaidime, kuri isvysime, ir sikarta tik realizacijos reikia geresnes, nes pirmajame mace 10 smugiu i vartu plota atliko rijeka, ir pasieke tik viena ivarti. mano manymu tik pergales vaziuoja kroatijos klubas, ir ja pasieks, visose grandyse turi pranasumu kroatijos klubas!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)