Select your timezone: Select
grandtipsprognozes

Baroe - Cherno

07/20 17:00
Added 2014/07/19 17:50 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 18

Pick: Baroe @-110 8/10 -8.00

Lietuviškose kontorose statymo kol kas dar nėra, bet kas turi Ladbrokes arba bet365 sąskaitas tikrai galės pasinaudoti šia dovanėle. Atsiradus statymui lietuviškose kontorose koeficientas bus pakritęs, tačiau drąsiai bus galima pasiimti -1 (AH) forą.
Taigi Beroe prieš sezono pradžia demonstruoja išties gerą žaidimą. Laimėta 2-0 prieš praeitų metų Bulgarijos trečios vietos laimėtojus, taip pat prieš Levski (5 vieta), Lok. Sofia (10 vieta) ir kelias silpnesnes komandas, paskutinis mačas buvo žaidžiamas prieš keletą dienų su CSKA Sofia komanda, kuri pernai užėmė 2 vietą, mačas pasibaigė rezultatu 0-0.
Praeitą sezoną jie nesugebėjo pasiekti septintosios vietos, kuri būtų leidusi kovoti dėl kelialapių į Europos turnyrus, tad antroje sezono pusėje jie pradėjo komplektuoti komanda ateinančiam sezonui. Parduoti didelius atlyginimus turintys žaidėjai D. Caiado (23/7) ir E. Martins (18/5). Taip pat buvo išnuomotas pagrindinis puolėjas V. Hristov (23/8), bet šiame mače jis žais. Į komandą buvo pakviesti keli jauni bulgarai, u21 nacionalinės rinktinės saugas G. Kostadinov (19/6), jis žaidė išties puikiai ir tapo reguliariu žaidėju starto sudėtyje, taip pat saugai A. Zehirov (26/3) ir S. Ayass (11/2) neblogai įsiliejo į komandą. Naujai įsigytas puolėjas iš Kongo J. Mpia Mapuku, antroje sezono pusėje tapo tikra įvarčių mašina, vos per 12 sužaistų rungtynių, iš kurių tik 8 pradėjo starte jis įmušė net 8 įvarčius.
Mačas bus žaidžiamas prieš Cherno More, kuri pernai užėmė 6 vietą. Tai gynybinė komanda, ypač žaidžiant išvykose. Praeitą sezoną jie buvo pradėję žaisti gana gražų atakuojamąjį futbolą, tačiau jie pakeitė trenerį ir šį sezoną be ypatingų pirkinių tikimasi, kad šiai komandai sezono pradžia bus ypatinga sunki ir save ji atras tik po kelių mačų namuose. Prieš sezoną buvo žaista prieš dvi komandas iš antrosios Bulgarijos lygos, kurios šiemet žais pirmenybėse, pirmasis mačas prieš Marek pasibaigė 1-1, antrasis prieš Haskovo laimėtas 3-2, taip pat buvo žaisti du mačai prieš silpnas Makedonijos ekipas Škendija ir Turnovo, prieš pirmąją pralaimėta 0-2, prieš antrąją, kuri šiemet labai buksuoja, laimėta 1-0. Iš komandos išvyko du kertiniai žaidėjai, tai saugas E. Berganosi (35/2) ir vienas geriausių, labiausiai patyrusių gynėjų A. Aleksandrov (30/0). Komanda papildė du nerimti vartininkai ir du puolėjai: M. Coureur (20/1) iš Ispanijos trečiosios lygis ir jaunasis Z. Petkov (32/4) iš Neftohimik komandos.
Beroe nuo praeito sezono atrodo rimtai sustiprėjusi, tai rimta pretendentė į prizines vietas. Per liepos mėnesį turėti keturi mačai, sprendžiant iš rezultatų komandos dabartinė forma išties puiki, be to Beroe fanai vieni geriausių Bulgarijos lygoje, jie labai myli savo komanda, tad Baroe stadione tikimasi sulaukti nemažo žmonių antplūdžio, kuris talpina 13450 fanų, tai turėtų pakylėti žaidėjus emociškai. Tuo tarpu priešininkai nuo praeito sezono susilpnėja, pasiruošimo rungtynėse jie nežibėjo, be to tai namų komanda, tad nemanau, kad šiame mače jie sugebės iškovoti taškų.

Baroe fanų video galite pasižiūrėti čia - youtube.com/watch?v=rriIt7oc3So

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)