Select your timezone: Select
Majestic

GERMANY - ARGENTINA

07/13 20:00
Added 2014/07/13 12:15 | 0 thanks
  • Yes: 72.7%
  • No: 27.3%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 22

Pick: GERMANY @134 8/10 -8.00

Nu ka atejo laikas uzbaigti 2014 Pasaulio Cempionata su finalu kurio galbut daugelis nesitikejo o galbut daugelis pranasavo , bet yra laikomas kaip Messi vs Vokietija. Kaip Vokietciai zaide pries USA , Ghana , Alzyra tikrai nebutciau pasakes kad jie nuzyguos iki finalo , taciau ju zaidimas rungtynese pries Prancuzus , Brazilus juos paverte bent jau mano akimis akivaizdziais favoritais finale. Sunku pasakyt kuriai rinktiniai keles iki finalo buvo sunkesnis , galbut Argentinos nebutu finale jai Sveicaras butu imuses ivarti paskutine minute per pratesima , galbut jai Belgai butu isleide labiau atakuojancia sudeti Argentinos nebutu finale , galbut Argentinos nebutu buve finale jai per pratesima Olandai nebutu pakeite Robin Van Persie ir Vlaar(C😎 nebutu reikeja musti pirmo pendelio. O galbut viskas butu susikloste kitaip jai Benzema butu isnaudojas proga paskutine minute pries Vokietcius , lieka tik spelio o kas jaigu... ? Taciau kaip sakoma finale susitinka stipriausi.

Kas zais , kas ne :

Argentina sulauke geru ziniu pusfinalio rungtynese kai nuo suolo pakilo puolejas S.Aguero kuris kaip buvo paskelbta daugiau nepasirodys WC , bet prognozuojama kad nebus pilnai pasveikes pradeti rungtynes , greiciausiai vel kils nuo suolo. Argentina dar laukia ziniu del Angel Di Maria kuris patyre trauma rungtynese pries Belgija(labai didelis klaustukas ar gales zaist).

Po Vokietijos krepsinio rungtyniu pries Brazilija nauju traumu nebuvo gauta , vienintelis traumuotas zaidejas Vokietijos gretose bus Shkodran Mustafi kuris patyre trauma grupiu etape. Panasu kad Vokietciai isleis toki pati startini 11 kaip ir rungtynese pries Prancuzus/Brazilus. Philipp Lahm ir tuoliau zais RB pozicijoi , leisdamas Sami Khedira ir tuoliau daryti savo darba kaip CDM.

Einu sitam finale su Vokietciu pergale ir fora (-1.0) , kadangi manau zaibiskas ir zudantis Vokietijos puolimas taip pat isniekins gana senoka Argentinos ginyba , o Vokietciu CDM/CB yra pakankamai patyre susitvarkyti su Lionel Messi.

Sekmes visiems kas su manim ir grazaus finalo!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)