Select your timezone: Select
Majestic

Argentina - Belgium

07/05 16:00
Added 2014/07/05 10:32 | 0 thanks
  • Yes: 47.4%
  • No: 31.6%
  • No Opinions: 21.1%
  • Voted: 38

Pick: Belgium (+0.5) @-111 10/10 -10.00

Nors ir nesu labai didelis Belgijos fanas , bet atejo laikas kaip reikia pamirst ka palaikai ir statyt logiskai. Nepatinka man Argentina , jos zaidimas ir vien Di Maria ir Messi turi temt komanda. Belgija taip pat atvaziavo i turnyra kaip pati jauniausia komanda ir daug zadanti bet ka sugeba pamatem tik 4se rungtynese pries USA... iki tol vos praslysdo rungtynese su Alzyru , Rusija , Koreja. Einu su Belgijos pliusine ir manau iki pratesimo laisvai gali nusitemti Argentina o gal net laimeti kadangi puolima turi nebloga : Hazard , Lukaku , Mirallas , Mertens , De Bruyne ir se vyrukai pilnai tikiu pridarys bedu Argentinos rinktiniai , o Kompany , Vertonghen , Buyten dusys Lioneli Messi. Lukaku nekaip pradejo cempa is strigo forma taciau isejas ant pakeitimo pries USA jis praktiskai vienas laimejo rungtynes kas yra i nauda kadangi atvazuos su pasitikejimu savimi ir prasti Argentinos gynejai tures ka veikt stabdant toki monstra.

Kas zais , kas ne ?

Argentina bus be savo zvaigzdes Sergio Aguero kuris iskrito visam is WC 2014 del traumos , taip pat negales zaisti ir gan neblogai pasirodes ir aki tikrai patraukes Marcos Rojo kuris gavo raudona rungtynese su Sveicarija.

Belgijos rinktine bus be Anthony Vanden Borre kuris patyre trauma , taciau i rinktine sugryzo gynejas Thomas Vermaelen kuris duos treneriui daugiau pasirinkimo ruosiant geresne ginyba pries Messi , Di Maria , Lavezzi ir Highuin.

Einu su Belgijos +0.5 ir esu isitikines kad jai nenusives Argentinos iki pratesimo juos iveiks per pagrindini laika 1-2 , 0-1.

Sekmes !

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)