Select your timezone: Select
george

prancuzija - vokietija

07/04 16:00
Added 2014/07/03 13:08 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 33.3%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 24

Pick: X (draw) @230 6/10 -6.00

Prancuzija vs vokietija. sioje poroje manau prireiks pratesimo. komandos apylyges. prancuzijos jaunoji karta pries vokietijos jaunaja ir senaja. siap didesni pranasuma izvelgiu prancuzijos zaidime, ji atrode gerai visose rungtynes, priesingai nei vokietija, kuri tik vienose sulose gerai. bet siap tokiame etape komandos manau zais atsargiai. ir manau realiausias varijantas cia pratesimas!
Papildyta:
apie vokietija - „Septyni žaidėjai šiek tiek jaučiasi blogai dėl gripo simptomų. Šiuo metu viskas nėra taip blogai, kaip atrodo. Tai veikiausiai atsirado dėl oro sąlygų, kelionių ir temperatūrų svyravimų“, – neabejojo Vokietijos rinktinės treneris. dar vienas faktas kad prancuzija tures pranasuma 😁
Papildyta:
Pastaraisiais dešimtmečiais vokiečiams prancūziškas futbolas malonus nebuvo, todėl šį kartą jiems lieka tikėti tik įvairių gyvūnų prognozuojama sėkme bei savo žaidimu.

Iš viso Prancūzija ir Vokietija tarpusavio santykius aiškinosi dešimt kartų, bet visi mačai buvo draugiški. Penkis kartus pergalę šventė prancūzai, tris kartus laimėjo vokiečiai ir dukart susitikimai baigėsi lygiosiomis.

Šių metų pasaulio čempionate ekipos demonstruoja panašų žaidimą. Iš sužaistų keturių mačų jos iškovojo po tris pergales bei po kartą sužaidė taikiai. Prancūzai vėlgi gali pasigirti tuo, jog į varžovų vartus įmušė vienu įvarčiu daugiau (10 prieš 9), o į savus vartus praleido vienu mažiau (2 prieš 3).
Papildyta:
Nuo 1986 metų, visiškai įsigaliojus „atkrintamųjų“ sistemai, prancūzai pasaulio čempionato ketvirtfinalyje žaidė vos tris kartus. Tačiau visi trys kartai be rimtų apdovanojimų neapsiėjo, nes buvo iškovotas auksas (1998), sidabras (2006) ir bronza (1986).
Vokiečiai, skirtingai nei prancūzai, nuo 1986 m. nepraleido nė vieno pasaulio čempionato ketvirtfinalio. Bet verta pažymėti tai, kad iš septynių mėginimų vos dukart (1994 ir 1998) šis etapas buvo neperžengtas. Per ilgą laikotarpį Vokietija kartą laimėjo auksą (1990), dukart pasidabino sidabro apdovanojimais (1986 ir 2002) bei tiek pat kartų tenkinosi bronza (2006 ir 2010).

Tiesa, šįvakar Vokietijai tikrai nepadės Shkodranas Mustafi, kuris mače su Alžyru patyrė traumą. Jam planetos pirmenybės jau baigėsi.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)