Select your timezone: Select
Majestic

Belgium - Algeria

06/17 16:00
Added 2014/06/17 01:00 | 0 thanks
  • Yes: 61.1%
  • No: 5.6%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 36

Pick: Over (3) @125 8/10 8.00

Abi super atakuojancios rinktines, zaidziancios greita , tikslu futbola. Belgijos rinktine tarsi is niekur isniro per pastaruosius metus ir dabar laikoma kaip viena is favoritu laimeti WC 2014.
Talentas bega per krastus visose pozicijosia... : Lukaku , Hazard , Mirallas , Fellaini , Dembele , Witsel , Defour , Chadli , De Bruyne , Januzaj , Lombaerts , Mertens , Courtois , Kompany , Vertonghen , Van Buyten , Vermaelen... neytiketinai jauna rinktine kurios zaideju speju pavydi ne vienas treneris.
Alzyro rinktine kur kas maziau zinoma taciau tai ju nezemina ir jie zaidzia futbola pries geriausius kaip lygus su lygiais , tai yrodo ir pries WC draugiskos rungtynes kures laimejo visas kiek zaide 3/3 ( 2-0 vs Slovenija , 3-1 vs Armenija , 2-1 vs Romunija ).
Zymiausi sios rinktines zaidejai yra : Belkalem(Watford) , Cadamuro(Mallorca) , Ghoualm(Napoli) , Bentaleb(Tottenham) , Taider(Inter) , Yebda(Udinesse) , Feghouli(Valencia) , Ghilas(Porto) , Slimani(S.Lisbon).
Abi rinktines labai jaunos , perspektyvios , megstancios greita puolima , greita zaidima , trumpusas tiki-taka pasus ir biski pavaidinti. Visa tai turetu sudaryti nepakartojamai grazes , atviras varzybas kuriose tikrai isitikines kad bus golu.
Belgija uzbaigus grupu kvalifikacija iki pirmu WC rungtyniu spejo suzaisti 6 draugiskas , kaikurios buvo su stipriausiu 11 kaikurios su rezervu , is tu 6/3 turejo maziausiai 3 golus ir tai buvo pries rinktines kurios labai panasios i Alzyra ( 2-3 vs Japan , 2-2 vs Ivory Coast , 5-1 vs Luxembourg ).
Dideli klaustukai yra kelemi prie Hazard , Lukaku , Kompany vardu kadangi jie yra taip vadinami lyderiai Belgijos ir kaip jie pasirodys stebi visi. Hazard ines savo greitcio/vikrumo , Lukaku ines jiegos/uzbaigimo ir Kompany ines bene svarbiausia dalyka tai yra lyderio vaidmeni nes bus vienas vyriausiu rinktines zaideju , ir pavyzdi jauniesiems Belgijos wonderkindam reikes parodyti kai reikalai nesiklostys i gera puse.

Einu kad rungtynese bus maziausiai 3 ivartciai ( 3 ivartciu atveju pinigai grazinami ) , jos bus atviros ir greito tempo. Sekmes

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)