Select your timezone: Select
Majestic

Germany - Germany

07/04 22:00
Added 2014/06/08 13:11 | 2 thanks
  • Yes: 51.7%
  • No: 13.8%
  • No Opinions: 34.5%
  • Voted: 58

Pick: Germany (Germany pateks i pusfinali) @120 8/10 +9.60

Pabandysiu neprasidejus WC iveikti bokmeikerius , kofas yra tikrai geras kad Vokietciai nuzyguos iki pusfinaliu. Net neprasidejus WC Vokietciai prarado viena talentingiausiu savo puoleju Marco Reus(trauma draugiskose rungtynese su Armenia), taciau komandoi pilna zaideju kas gali ji pakeisti. Vokietciu komanda jauna perspektyvi ir patyrus bei turi geriause vartininka pasauli Manuel Neuer(kuris praleido Vokietijos visas draugiskas rungtynes del traumos , bet bus psiruoses ir zais WC). Rinktine yra stabili tiek ginyboi , tiek saugu grandija tiek puolime. Gyneju siena sudaro patyre Per Mertezacker ir Mats Hummels, gal kas gincytusi del ju vikrumo ir greitcio taciau visa tai atperka savo ugiu ir ramiu zaidimu su kamuoliu,kas dabar yra iprasta gynejams nepanikuoti su kamuoliu. Saugu linija galima butu gyncitis yra viena geriausiu visame pasaulija, OZIL, GOTZE, GUNDOGAN, KROOS, MULLER, KHEDIRA, SCHWEINSTEIGER, BENDER. Puoleju grandis gal silpniause vieta is visu 3 Vokietijos rinktinej, PODOLSKI, KLOSE, SCHURRLE, GOMEZ. Atkreipus demesi I draugiskas rungtynes labai aki kabino Podolski ir Shurrle zaidimas krastuose, kurie sukurdavo/realizuodavo progas, kaip Vikietciai bande zaisti be ju su 5 saugais ir 1 puoleju nieko nesigavo, pasirode sitie zaidejai ant kart atgaivina rinktines puolima.

Vokietijos grupe tikrai nera lengva ir tikrai tures paprakaituoti kad paimtu ta pirma viena kurios visi tikisi is Vokietciu rinktines Portugalija, Ghana, USA.
Bet jai realaiai ziurint Vokietciai turetu iveikti USA,Ghana ir galbut traukti ant lygiu pries Portugalus. Kitam etape reiktu zaisti pries Rusija arba Belgija (be jokiu prikolu manau jos turetu kovoti savo grupei del 1/2 vietu). Praeja Belgijos/Rusijos rinktine Vokietciam lauktu kur kas stipresnis varzovas ( greiciausiai Prancuzijos rinktine) bet gali but siurprizu ir tekti zaisti pries Argentinos rinktine ( realiausi varijantai Prancuzija, Argentina , Sveicarija , Bosnija ), jai viskas pagal plana Ketvirtfinalis turetu buti pries Prancuzus. Nors ir esu didelis Prancuzu fanas manau jiem pries vokietciu rinktine sancu kaip ir near. Jaigu bent kuri Prancuzija/Argentina baigtu savo grupe 2 vietoj, Vokietciam tektu zaisti pries Sveicarija/Bosnija palikdama Prancuzus mustis pries Argentina. Bet kuruo atveju Vokietciam dideliu bedu sios komandos neturetu sukelti ir manau bus pasiektas pusfinalis.
Mano manymu taip turetu klostytis sios grupes :
A B
1.Prancuzija 1.Argentina
2.Sveicarija 2.Bosnija
C D
1.Vokietija 1.Belgija
2.Portugalija 2.Rusija
LAS16
Prancuzija vs Bosnija
Argentina vs Sveicarija

Vokietija - Rusija
Portugalija - Belgija
QUARTERFINALS
Prancuzija vs Vokietija
Portugalija vs Argentina.

Tikuosi visi supras ka turejau omeni jai kas nesupratot teiraukites komentuose, bandysiu paaiskint kitaip. Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)