Select your timezone: Select
T1pster

Kevin Anderson - Jose de Armas

08/12 18:00
Added 2009/08/12 18:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Kevin Anderson 2:0 (Kevin Anderson 2:0) @107 5/10 +5.35

Turnyras JAV ant hardo dangos. Antro rato dvikova ir čia randame pietų afrikietį Anderson bei žaidėją, kuris paskutiniu metu būdavo lengvas grobis varžovams - venesuelietį Jose de Armas. Na, čia kaip ir aiškus poros favoritas yra Andersonas, kuris savo varžovą turėtų įveikti pakankamai greitai.
Pirmuoju žodžiu, Anderson yra tikras hardo dangos specialistas, kai lošiama lauke. Uždarose patalpose nemėgsta jis žaist, o geriausi rezultatai - būtent lauke. Žaidėjas aukštas, geras serveris. Paskutiniu metu turėjo gerą turnyrą Kanadoje, kur nužygiavo iki finalo ir pralošė prieš ypatingai gerą formą ten rodžiusį belgą Malisse. Kadangi tąkart finalas dėl lietaus buvo nukeltas iš sekmadienio į pirmadienį, tai dėl laiko stokos atstatant jėgas ir nuovargio, kitame turnyre jau pirmame rate, matyt, nelabai ir stengėsi partijoje su vietiniu Duclos. Aišku, Duclosas ten lošė užsivedęs ir turėjo daug motyvacijos. Andersonas tiesiog pasiėmė trumpas atostogas, o dabar, atgavęs jėgas, ir šiame turnyre turi eiti pakankamai toli. Tą jis jau įrodė pirmam rate, kur sutriuškino lietuvio Lauryno Grigelio skriaudiką kvalifikacijoje jauną amerikietį Kalmanovich. Matosi, kad antrą savaitę ilsėtis jis nenusiteikęs ir šiandien turi susitvarkyti su Jose de Armas.
Kas dėl de Armas'o, tai apie jį rašiau prieš partiją su Polanskiu. Nėra jis itin geras hardo dangos žaidėjas, paskutiniuose turnyruose pasirodydavo silpnai ir tik tas faktas, kad pirmam rate gavo lavonėlį Todd'ą Widom'ą, leido jį matyti partijoje su Andersonu. Čia jau jam bus sunku ir Andersonas turėtų laimėti sausai. Manau 5 unitai tinka tokiam variantui ;]

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)