Select your timezone: Select
Sarasdas

Rennes - Boulogne

08/08 22:00
Added 2009/08/08 22:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Rennes (Rennes) @-182 8/10 +4.40

Prancūzijos čempionato pirmasis turas. Susitinka viena stipriausių lygos ekipų Rennes ir lygos naujokai Boulogne.
Šeimininkai nors ir nukraujavę po šio sezono (prarasti tokie žaidėjai kaip M’Bia, Sorlin ir Wiltord), tačiau išliks viena stipriausių lygos komandų, kadangi šias spragas užpildė pakankamai stipriais žaidėjais: Bangoura (Dynamo Kyiv) ir Moreira (Grenoble), Ettey (Rosenborg) bei Inamoto (Eintracht). Pirmieji du žaidėjai sustiprins puoląmąjį komandos arsenalą, o pastarieji du aikštės vidurį. Prancūzijos futbolo ekspertai prognozuoja, kad Rennes vėl turės pakankamai stiprią ekipa, jog galėtų pretenduoti bent jau į stipriausiųjų penketuką.
Boulogne - ekipa pernai dar rungtyniavusi žemesniajame divizione, tad šiemetiniai komandos tikslai - išlikti aukščiausioje lygoje. Vien patekimas į šią lygą jiems jau sėkmė, tad komanda didelių tikslų šiemet nekelia. Į lygą komandą atvedęs treneris Philippe Montanier nustebino visus pasirinkęs kitą prancūzijos komanda Valenciennes, tad komandos braižas bei taktinės gudrybės gali keistis, o tai nežinia ar atsilieps komandai į gerą. Nors ir įsigiję pora naujų žaidėjų, Prancūzijoje ši ekipa bus bene pagrindinė kandidatė grįžti į žemesnį divizioną, tad jai teks labai pasistengti norit likti aukščiausiame lygyje.
Šiandienos varžybose dideliu favoritu įžvelgiu namų komanda, kurios tikslas šiame sezone patekti tarp komandų, kurios gauna vietą dalyvauti Europos turnyruose, tad lygos naujokams šios dienos varžybos gali tapti gana skaudžiu krikštu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)