Select your timezone: Select
barchand

Lietuva - Olandija

11/27 17:00
Added 2008/11/27 17:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Lietuva (1) @-222 9/10 -9.00





Taigi jau kita savaite prasideda Lietuvos zygis link finalinio Europos cempionato turnyro Austrijoje. Po ilgos pertraukos vel turesime galimybe isvysti auksciausio lygio rankini musu salyje. šŸ˜

Taigi po keliu metu pertraukos Lietuva vel turi surinkusi pajegiausios sudeties rinktine. Tai didziulis treneriu M.Astrausko, A.Juskeno ir G.Savukyno nuopelnas.
Is tos eksperimentines rinktines,kuri zaide pernai liko tik 3 zaidejai. Rinktines tikslas yra vienintelis ir apie ji jau ne karta kalbejo rinktines vadovai- tai dalyvavimas 2010m. Europos cempionate Austrijoje.
Lietuva pateko i 7 atrankos grupe kartu su Ispanijos,Ukrainos,Olandijos ir Kipro rinktinemis. Daugiausia sansu pirmaja vieta grupeje iskovoti turi zinoma Ispanija,o Lietuva kartu su Olandijos ir Ukrainos rinktinemis turetu kovoti del antrojo kelialapio. Pries 2 metus panasios sudeties Lietuvos rinktine namuose sugebejo lygiosiomis suzaisti su Ispanija- tu metu pasaulio cempionais,todel tai parodo,kokia stipri gali buti musu rinktine zaisdama stipriausios sudeties.
Kol kas musu grupeje suzaistos 4 rungtynes:
Spain vs Cyprus 32 : 20
Ukraine vs Spain 25 : 23
Netherlands vs Ukraine 24 : 19
Netherlands vs Cyprus 40 : 16.
Matome,kad jau pateikta staigmena- Ukraina sugebejo iveikti Ispanija,taciau ji nebuvo pajegiausios sudeties,zaide labai jauni zaidejai. Olandai namuose iveike Ukraina,todel Lietuva nenoredama paleisti varzovu i prieki privalo nugaleti namuose.
Turnyrine lentele:
1Netherlands 2200 64:35 29 4
2Spain 2101 55:45 10 2
3Ukraine 2101 44:47 -3 2
4Lithuania 0000 0:0 0 0
5Cyprus 2002 36:72 -36 0.

Lietuva zaide 2 draugiskas rungtynes su gana pajegia Baltarusijos rinktine ir pasidalino po pergale. Tiesa, tada dar nebuvo keliu pagrindiniu zaideju.

Rinktines sudetis:
Arūnas VAŠKEVIČIUS (ZMC Amicitia Zurich, SUI);

Egidijus PETKEVIČIUS (A.C. Filippos Verias, CPR);

Aurelijus SABONIS, Vaidotas GROSAS (Cuenca 2016 Ciudad Encantada, ESP);

Augustas STRAZDAS, Modestas BAKAITIS (Labaro Toledo BM., ESP);

Valdas NOVICKIS, Almantas SAVONIS (HSG Dusseldorf, GER);

Mindaugas ANDRIUÅ KA (ULZ Sparkasse Schwaz, AUT);

Vaidas KLIMČIAUSKAS (Alpla HC Hard, AUT);

Robertas PAUŽUOLIS, Andrius STELMOKAS (TSV Hannover/Burgdorf, GER);

Aidenas MALAŠINSKAS, Tomas KRAUCEVIČIUS, Rolandas BERNATONIS (Granitas/Karys, Kaunas);

Evaldas VEIDA (HC Vilnius, Vilnius).

Gražvydas JUŠKA (Žemaitijos Dragūnas, Klaipėda)

Cia yra 17 kandidatu,todel dar 3 is ju atkris ir tai bus tikriausiai Lietuvoje rungtyniaujantys zaidejai. Matome,kad sudetis tikrai stipri, po pykciu su buvusiu rintkines treneriu pagaliau prie jos prisidejo geriausias linijos zaidejas A.Stelmokas, visi pagrindiniai zaidejai atstovauja stipriems Europos klubams. Komandai truks tik 1 svarbaus zaidejo N.Atajevo,kuris del luzusios rankos nerungtyniauja daugiau nei menuo.

Atsakamosios rungtynes Lapkricio 30d. bus zaidziamos Olandijoje,todel pries jas Lietuva privalo tureti pranasuma ir laimeti namuose.
Rungtynes vyks Panevezyje,naujojoje Cido arenoj, todel visi,kas nori is arti pamatyti tikrai grazu regini turetu atvykti ir palaikyti musu rinktine.
Sekmes jai ir tiems,kurie tikesit jos pergale. šŸ˜‰

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)