Select your timezone: Select
kovalchuk

East Canada (U-18) - Usa (U-18)

11/06 05:00
Added 2008/11/06 05:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: East Canada (U-18) (1) @-118 7/10 -7.00

Sveiki,
Tradicinis Junior Challenge'as Kanadoje, kur praktiskai tik sudetis nuo tikru pasaulio jaunimo cempionatu nusileidzia tik minimaliai. Viena idomi detale tai , kad Kanada savo rinktine padalinusi i 2 dalis. Tai East ir West.
Kaip zinia, vakar USA pralaimejo vokieciams 2-5 , o tai tikrai parodo nekoki USA jaunimo rinktines pasiruosima. Tiesa nors pradzioje ir minejau, kad sudetis tikrai cia buna stipri rinktiniu , taciau sikart isimtis yra USA komanda, kuri tuo paciu metu labiau patyrusia rintkine "laiko" savo salyje vykstanciame turnyre, kur vakar nugalejo Sveicarus 4-2 bei siandine zais pries Suomijos jaunima. Taigi Canados chalengeryje ko gero tik USA neturi super talentingu zaideju. Tuo tarpu Canada nors ir padalinta i dvi puses, visgi paskirste savo zaidejus mazdaug po lygiai , kad butu islaikyta pusiausvyra. Tai aisku matyti , nes kolkas ispudingu triuskinimu nera. Taciau susikaupimas ir uzsidegimas prideda kanadieciams daugiau pliusu ir tai kolkas East komandoje be abejones atsispindi. Be abejo, siandien principine dvikova pries kitus Siaures Amerikos atstovus, taciau ju zaidimas tikrai ne koks. PP labai sunkiai isnaudojama, gynyboje spragos dideles, o visa sita kanadieciai isnaudoja puikiai. Tai jau parode, zaisdami pries tuos pacius vokiecius kuriuos East komanda nugalejo 6-3, o dar idomumo delei galima pamineti , kad East'ai nugalejo West Canada 4-2
Taigi velyva nakti , arba ankstu ryta jau galetume sakyti manyciau , jog savo ziurovu akivaizdoje East rinktine bent jau minimaliai tikrai pasipriesins USA bendraamziams.
Sekmes

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)