Select your timezone: Select
BarcaLT

Valencia - FC Barcelona

03/20 21:45
Added 2008/03/20 21:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title over 2.5 (over 2.5) @-111 8/10 +7.20



Atsakomasios Copa del rey varžybos tarp Valencijos ir Barcelonos klubų. Pirmosios rungtynės baigėsi rezultatu 1-1. Trumpai apie komandas prieš rungtynes:

Valencia: Šios rungtynės gali buti klubui labai svarbios, nes Valencija negali iškovoti pergalės jau 5 rungtynes iš eilės. Demonstruojamas žaidimas tikrai labai prastas ir nuo iškritimo zonos komandą skiria tik 4 taškai. Atsistatybino komandos prezidentas, taip pat prieš rungtynes konfliktiškų nuotaikų įnešė Villa, paraiškes apie tai, kad pasiruošes išklausyti kitų klubų pasiulymus, ir Banege, kuris neblaivas vairavo mašiną. Į sudetį nepapuolė Sanni, Zigic, Ruano, traumuotas Visente, o taip pat Canisarez, Albelda ir Angulo. Žodžiu jokių gerų naujienų komandoje nėra.

FC Barcelona: Pagrindinė naujiena buvo tai, jog į sudetį nepapuolė Ronaldinho, kuriam gydytojai jau leido žaisti. Pasak Rijkaardą, žaidėjas pats jaučia, jog nera pasiruošes žaisti ir treneris jam tiki. Taip pat rungtynes praleis Oleguer, kuris per treniruote sužalojo nesenai išgyditą sulaužytą ranką. Iš gerų naujienų tai tai, kad Barcai galės atstovauti Yaya, Milito ir Iniesta. Yaya stebuklingai pasveiko, o Milito ir Iniesta galės rungtyniauti nes Barca padavė apeliaciją į žaidėjų gautas geltonas korteles. Žinoma komandai negalės atstovauti Messi. Daugiau viskas lyg ir tvarkoje.

Villa prieš rungtynes pareiškė, kad išejimas į finalą nepagelbėtų komandai sunkiais laikais, tačiau žinoma jie pasistengs. Tuo tarpu Barca jau senokai šneka apie visus 3 trofėjus ir prognozuojama sudetis žada tikrai neblogą rezultatą. Tam, kad pasiektų finalą Barca privalo laimėti, arba mušti daugiau negu vieną įvartį. Įmušus betkuriai komandai situacija kardinaliai keistusi ir apie atsargų futbolą komandom tektų pamiršti ir daugiau dėmėsio skirti puolimui negu ginybai. Manau šiai dienai Barca tikrai pajėgesnė komanda ir trauktis jai jau nebėra kur. Viską susumavus laukiu iš šių rungtynių Barcelonos pergalės, bei rezultatyvaus komandų žaidimo, todėl pasirenku dar ir over 2.5. Sekmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)