Select your timezone: Select
BarcaLT

Dnipro - Dynamo Kyiv

03/02 14:00
Added 2008/03/02 14:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title under 2.5 (under 2.5) @-143 8/10 -8.00



Centrinis Ukrainos čempionato turas, kuriame susitinka lentelės lyderiai Dnipropetrovsko Dnipro ir Kijevo Dynamo komandos.

Dažniausiai tokios varžybos paliekamos čempionato galui, kad intriga išlyktų kuo ilgesni laikotarpi, tačiau taip jau įvyko, kad daug kas gali pasikeisti jau po šiandienos rungtynių. Pralaimėjimas Dynamo klubui būtų pražutingas, nes tada jie nuo lyderių nutoltų jau 7 taškais. Blogiausiu atveju - lygiosios, kurios dar paliktų šansų Kijevo ekipai kovoti del cempionu titulo. Tuo tarpu jeigu pergale svestu Dnipro ekipa, tai jiems butu didelis zingsnis cempionu titulo link, arba bent sidabras ir teise kovoti cempionu lygoje. Nebutu tragedija ir lygiosios. Sis matchas bus debiutinis Ukrainos lygoje naujam Dynamo treneriui Jurijui Seminui. Pats jis sias rungtynes pavadino "desertu vietai pirmo patiekalo". Teko stebeti Dynamo pasiruosimo cempionatui rungtynes. Visur buvo grazus atviras futbolas, taciau kada pirmojo kanalo taures finale susitiko principingoje dvykovoje su Donecko Shakhtar klubu, zaidimas visiskai pasikeite, tapo labai atsargus, o ginyba veike puikiai. Butent tokio zaidimo laukiu ir siandiena. Zinoma noretusi pergales, taciau pralaimejimas butu prazutingas, o lygiosios - puse bedos, tad nemanau kad komanda labai rizikuos. Tuo tarpu situacija Dnipro ekipai labai panasi ir nemanau kad komanda rizikuos del pergales pralaimejimu. Ziurint statistika Dynamo per 9 isvykos rungtynes praleido tik 4 ivarcius, o Dnipro per 9 namu rungtynes - 5. Is paskutiniu 6 siu komandu tarpusavio rungtyniu 5 baigesi underiais. Abiem klubam siandienos varzybos yra labiau taktiskos negu parodomasios tad laukiu neisvaizdaus ginybinio futbolo.

P.S. Orakulas duoda tik 1.55 ir atsiprasau kad puse prognozes parasyta nelietuviskai nes kazkas su klaviatura atsitiko ir neleidzia rasyt lt raidemis (blogas zenklas prognozei 😉

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)