Select your timezone: Select
BarcaLT

Atletico - FC Barcelona

03/01 21:00
Added 2008/03/01 21:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title FC Barcelona (FC Barcelona) @100 8/10 -8.00



Labai svarbios rungtynės abėjom komandom. Susitinka ketvirtoje vietoje esantys Atletico ir antroje vietoje esanti Barca. Apie kiekviena komanda atskirai.

Atletico: Šiai dienai komanda tikrai nedemonstruoja to, ką ištikrujų sugeba. Per paskutinias penkerias varžybas sugebėta pralaimėti trys kartus ir sulošti lygiom su tragiška Murcia. Kaip komandai, kuri pretenduoja į patekimą į CL tai nekokie rezultatai. Prie paskutiniųjų "pasiekimų" galime prideti ir iškritimą iš UEFA taurės. Taip pat konfliktai komandos viduryje, milžiniška kritika iš sirgalių pusės, siulymai treneriui atsistatybinti, nepatenkinti žaidėjai. Viskas įtakoja rodomai formai. Rungtynes dėl traumos praleis pagrindinis vartininkas Leo Franko, ir i vartus stos patyrės, tačiau labai daug klaidu darantys Abbiati. Žiurint į ginybą, nemanau kad barcos puolimui bus sunku pabėgti nuo Perea ir Pablo. Aikštelės vidurys niekad nebuvo stiprioji Atletico komandos pusė. Va ko galima bijoti, tai tik puolimo, tačiau ir čia pas Atletico ne viskas sklandžiai. Klaustukas kyla del Aguero, kuris pasitempė raumenį ir neaišku ar atstovaus savo klubui šiandiena.

FC Barcelona: Prieš rungtynes tikėjausi kažkiek silpnesnės sudeties, tačiau iki stipriausiosios šiandiena Barcai pritruks tik Yaya ir, galbut, Marquez. Visi kiti galės šiandiena parodyti savo klasę. Juolab, kad nuo pirmos vietos juos skiria tik du taškeliai. Prieš rungtynes Ronaldinho paskelbė, jog norėtų vėl tapti vienu iš komandos lyderių ir žaisti visas 90minučių. Beto dabar kiekvienas jo įvartis neš paaukojimą į vaikų fondą iš "Amway" kompanijos. Tikėkimes šiandiena jis pasirodys puikiai. Barca kovos dėl trijų taškų ir pagal sudetį galima sakyti, jog net negalvoja apie CL rungtynes prieš Celticą. Manau pliusas Barcos šiandiena ir tas, jog stilius "kontroliuok kamuolį" puikiai tiks prieš komanda su subirėjusiu aikštės viduriu. Barcos žaidimas dabar pakilime, ir net gi nelabai geros taurės rungtynės prieš Valencią (1-1) nesukėlė kritikos.

Idomus faktai: Paskutinias tarpusavio rungtynes išvykoje rezultatu 0-6 nugalėjo Barcelona. Rungtynes aptarnaus teisėjas Rodrigez Santiago. Ir nors Barcai dar neteko lošti teisėjaujant šitam teisėjui, jo statistika tikrai ne i nauda svečiams - nei viena svečių komanda neiškovojo pergalės jam teisijaujant.


Išvada: Šitose rungtynėse manau favoritas Barcelonos klubą. Netruksta nei motyvacijos, nei žaidėjų, nei noro. Kadangi pavojingiausia Atletico vieta tai puolimas, o viena silpnesnių - ginyba, renkuosiu ne tik Barcos pergalę, bet ir įvarčių overį. Laukiu bent vieno iš šeimeninkų pusės, ir bent dviejų iš trejetuko Ronaldinho-Eto'o-Messi.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)