Select your timezone: Select
Majestic

Liverpool - Newcastle

05/11 17:00
Added 2014/05/04 20:54 | 0 thanks
  • Yes: 45.3%
  • No: 23.4%
  • No Opinions: 31.3%
  • Voted: 64

Pick: Over (5.5) @800 5/10 -5.00

Siulau milziniska kofa rungtynese kuriose namu komandai golai reiskia viska ir gali nulemti sezona , kitoj pusej Newcastle kurie zaidzia del nieko. Tikuosi nesveiko spaudimo is Liverpool kadangi jie turi musti daug golu kad bent sanca turetu pries City nes db atsilieka tik ant +/-. Visa sezona Liverpool puolimas dirba tiesok fantastiskai ( neskaitant rungtyniu vs Chelsea ) , nenurasau ir Newcastle manau gali irident 1 ar net 2 nes turi talent prieki , tokius kaip : Remy , Cisse , Sissoko , Gouffran kurie ant counter atakos gali nubausti bet ka. Tiesa Newcastle ginyba visa sezona yra tiesiok tragiska ir tas mane pasatino pasiulyti toki overi su tokiu koficijantu. Pas Liverpool po traumos sugryzo pagrindinis Suarez talkininkas Sturridge ir Henderson ( virsytas geltonu korteliu kiekis ).
Golu totalai paskutinese 5 Newcastle rungtynese - ( 4 , 1 , 3 , 3 , 3 ) buvo zaidziama pries - ( Man U , Stoke , Swansea , Arsenal , Cardiff ).
Golu totalas paskutinese 5 Liverpool rungtynese - ( 4 , 3 , 5 , 5 , 2 ) buvo zaidziama pries - ( Tottenham , West Ham , Man City , Norwich , Chelsea ).
Pakolkas +/- skirtumas tarp 1&2 vietu yra 9
Liverpool +50
Man City +59
Abi komandos zais rungtynes viduri savaites , Liverpool isvykoj vs Crystal Palace , tuo tarpu Man City namie pries Aston Villa. Logiskai ziurint atrodo near sancu jau prisivyt bet cia BPL ir nurasyt anksiau laiko tikrai negalima komandu , paskutines Man City rungtynes bus taip pat 17:00 sekmadieni vs Wes Ham namie.
Tarpusavi ( Liverpool - Newcastle ) golu dazniausiai buna aisku ne visada po 6 bet vidutiniskai po 3/4 , neperseniausiai Liverpool laimejo 6-0 , tai va einu su namu sienom ir su over 5.5 tikedamasis kad Liverpool zais del +/- 😁 Sekmes

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)