Select your timezone: Select
Majestic

Selby - World Champion 2014

05/01 15:00
Added 2014/04/26 03:25 | 0 thanks
  • Yes: 47.1%
  • No: 23.5%
  • No Opinions: 29.4%
  • Voted: 17

Pick: Selby @700 4/10 +28.00

*** Jai kas su manim ant karto perspeju greitciau imkit , nes tuoj sureguos I Selby gerejentcia forma ir kofai manau kris iki 5.50 - 6. ***

Tai va siulau kad Selby laimes 2014 pasaulio cempa , is pradziu noriu pasakyt kad lazybu kontoros yra konkretus moliai kad toki kofa duoda tokiam zaidejuj... tiesiok apgailetina.

Cempa Selby pradejo vs M.White kuri iveike ant lememo freimo 10-9 , sitasmacas/rezultatas jem kofa uzkele Last 16 mace pries A.Carter , uz pergale buvo siuloma 1.57 kof ( rasiau -1.5 su 1.80 kof prognoze ).

Tai va buvo iveiktas ir A.Carter 13-9 , ir dabar ketvirtfinali jo laukia nugaletojas is poros K.Doherty-A.McManus , abudu losia vidutiniskai ir nesitikiu jokiu problemu kad ir su kuruo tektu zaisti, manau bus I vienus vartus 😁

Va praejes K.Doherty-A.McManus manau Selbio lauks pats rimciauses testas , pusfinali teks zaisti pries viena is situ - N.Robertson , M.Allen , R.Day , J.Trum.
N.Robertson dabar zais pries M.Allen nugaletojas ketvirtfinali zais pries nugaletoja is J.trump-R.Day poros. Mano spejimu tai bus N.Robertson - J.Trump macas is kurio pagal forma sprendziu kad nugaletojas bus N.Robertson.

Tai va Selby pusfinali speju lauks vienas is situ N.Robertson / J.Trump , kad ir kuris is ju bus varzovas manau duos kovos iki paskutinio freimo.
Ziurejau N.Robertson konfrencija su zurnalistais ir is ka pasake dave suprast kad jis biski prisibijo Mark Selby sakydamaas tokius dalykus kaip "istaruke tai istaruke mus vienoj pusej nieko nepadarysi " , "Mark Selby siais metais dar nelaimejo nei vieno reitingo turnyro ir jis bus tikrai alkanas kovoti del sito".

Tarkim mano akimis pusfinalis bus N.Robertson - M.Selby , pilnai isitikines kad favoritu sitam mace laikys Australa , bet visi zino kad kai Selby buna laikomas underdog ir yra uzspaustas I kampa jis zaidzia geriause snooker is visu zaideju. Manau pusfinali praeis prie Australa del keliu priezasciu - 1) gal geriauses siu laiku safty zaidejas , 2) niekada nepasimeta is savo zaidimo ir manau yra vienas ramiausiu snookerio zaideju ( po Marko Fu - tas nezinau ar isvis sneket moka 😄 😄 ) ir lengvai nepasiduoda I beviltiska musima , islaukdamas puikios progos. Kai kurie neturi kantrybes pries jo toki zaidima ir pirmi paslysta suteikdami sancus Selby.

Finale tektu zaisti pries viena is situ - (A)( J.Perry - R.O'Sullivan ) , (😎( S.Murphy - M.Fu ) , (C)( B.Hawkins - R.Walden ) , (D)( D.Dale - M.Wasley ).
Ketvirtfinali susitiks A - B , C - D poros , pusfinali A/B - C/D nugaletojai.
J.Perry pakolkas 9-7 laimi pries favorita O'Sullivan , B.Hawkins 7-9 R.Walden. Kitos 2 poros dar nepradejo.
Kad ir pries ka is situ tektu zaisti nematau nei vieno kuris galetu iveikti forma pagavusi Selby , nebent R.O'Sullivan pagautu praeitu metu forma(kas netikiu kad bus). Tai va speju galutinis finalas bus Selby-M.Fu kureme turetu triumfuoti Jester from Leicester MARK SELBY !
o kad kofas kris uz Selby tai garantuoju 😡

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)