Select your timezone: Select
dariukass

Partizan - Cedevita

04/25 21:00
Added 2014/04/25 00:39 | 0 thanks
  • Yes: 53.3%
  • No: 11.1%
  • No Opinions: 35.6%
  • Voted: 45

Pick: Partizan (-5 Partizan) @-115 8/10 -8.00

Palyginus šias komandas, man aiškūs favoritai Partizan, o -5 - tėra menkniekis.
Pirmiausiai kalbant apie sudėtis, Partizan visose grandyse turi didesnį ar mažesnį pranašumą.
Pavlovic, kuris nemažai savo karjeros praleido NBA, bei rodė neblogus rezultatus Eurolygoje. Patirties šis bičas turi, kas leis savo komandoms draugams jaustis ramiau ir užtikrinčiau. Kiti kertiniai žaidėjai: B.Bogdanovič (pastaruoju metu šiek tiek forma kritusi, bet visada gali iššauti), Tepič (nu niekad negalvojau, kad taip rašysiu, bet po nevykusio sezono Ryte, gimtinėje rado šiokią tokią vietą bei atlieka gan svarbų vaidmenį). Dar pridėkime Kinsey, kuris buvo iki šiol traumuotas, bet anot pačio Twiterio, tai pasirengęs žaisti. Daktarai leido. Dar turime latvių talentą Davis, kuris jau atsigavęs po traumos ir šėlsta visur. Iš aukštesnių J.Lavergne - puikiai žaidžiantis visą sezoną. Kiti aukštesni ne tokie svarbūs puolime, tačiau dirvos negadina ir Musli su Gagic žaidžia po 15-16 min ABA lygoje.
Cedevita komandoje iš rimtesnių galima išskirti Nolan Derek Smith, tačiau kiek mačiau, tai nėra itin stiprus ir ant tiek galingas žaidėjas, kuris galėtų nužudyti PArtizan. Ne tas lygis. Visą kitą vidutiniokai.
Šį sezoną komandos žaidė tarpusavyje du kartus. Pasidalino po pergalę, tačiau Partizan pralaimėjo prieš Kalėdas, kai daug komandų galvoja labiau apie šventes, o ne krepšinį. Antras mačas buvo Kovo 31 ir ten PArtizan problemų neturėjo. Problemas dar buvo išsprendę iki ilgosios pertraukos, o 9 taškais laimėjo vien todėl, kad 4 kėlinį pralaimėjo 7 taškais. Be to Partizan pastaruoju metu yra itin geros formos
Pagal viską - Partizan ryškus favoritas, todėl -5 fora itin maža ir verta pasiimti, kol koeficientai nenukrito.
SĖKMĖS!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)