Select your timezone: Select
Majestic

Atletico Madrid - Chelsea

04/22 21:45
Added 2014/04/22 02:50 | 0 thanks
  • Yes: 31.8%
  • No: 24.2%
  • No Opinions: 43.9%
  • Voted: 66

Pick: Atletico Madrid (-1) @200 8/10 -8.00

Tai ka pagaliau sulaukem UEFA CL Pusfinaliu 😡 Pirmajeme pusfinali susitinka komandos kurios kovoja del dvigubo dublio siame sezone. Atletico Madrid Ispanijos lygoj uzima 1 vieta ( pirmuaja 4 taskais nuo 2 vietoje esancios Barcelona ekipos ) ir Chelsea kuri pakolkas BPL uzima 2 vieta ( atsilieka 5 taskais nuo 1 vietoje esancios Liverpool ekipos ). Taip pat abi komandos surems kardais UEFA CL pusfinali - prizas aiskus kelelapis i Portugalija i finala kuris bus zaidziamas Sporting Lisbon stadijone.
Praeitame raunde Atletico Madrid ismete viena is favoritu Barcelona ekipa per 2 rungtynes ( 1 - Barcelona 1-1 Atletico Madrid , 2 - Atletico Madrid 1-0 Barcelona ) , tai buvo sioks toks siurprizas daugeliui zmoniu/expertu bet ne man , akivaizdziai matesi kad dar pries tas varzybas ivyko luzis Barcelonos ekipoj fanai/savininkai lipo ant galvos treneriui ir buvau isitikines visu 100% kad Atleticas ismes juos.
Kalbant apie Chelsea jie taip pat ismete viena is laikomu vaforitu I siu metu UEFA CL titular PSG. Po pirmu rungtyniu Prancuzijoj ( 3-1 ) PSG buvo iskeltas tikslas nepralaimeti Anglijoj ant 2 golu , bet zinant Chelsea / Mourinho mano akimis tai buvo tiesiog neymanoma + pirmose rungtynese prarado savo telismana / geriause zaideja Zlatan Ibrahimovic. Cavani buvo pastatytas I jo pozicija bet jis parode koks yra skirtumas tarp jo ir Ibros. Chelsea atsakomas rungtynes laimejo 2-0 ir prasimuse I UEFA CL pusfinali kur ju laukia Atletico Madrid.
I sitas rungtynes Atletico atvazuoja po 2-0 pergales namie vs Celta Vigo ( ***** Ispanijos federacija leido Real Madrid ir Atletico Madrid nezaisti sia savaite lygos rungtyniu , Real Madrid pasirinko taip ir padaryti , tuo tarpu Atletico Madrid suzaide lygos rungtynes ***** ). Visa si sezona Atletico Madrid namie pralaimejo viena vieninteli karta ( vs Real Madrid 0-2 Copa Del Ray pusfinali ). Kalbant apie tokia komanda kuri is dallies primena praeitu metu Dortmund Borrusia neymanoma nejausti jiem simpatijos zinant kad turi problem su pinigais , negali isleisti tokiu sumu kaip PSG,CHELSEA,REAL,BARCELONA,BAYERN taciau kovoja su jais kaip lygus su lygiais. Nuo kiek pamenu Atletico Madrid kad ir kokioj situacijoj buvo visada turejo pasaulinio lygio puoleja : Feranando Torres , Diego Forlan , Kun Aguero , Falcao ir dabar jie turi gal net labiausiai norimiause puoleja pasaulyja Diego Costa kuris si sezona yra tiesiog nesustabdomas.
I sitas varzybas Chelsea tavazuoja po na is vienos puses netiketo pralaimejimo namie 1-2 Sunderland ekipai kuri kovoja del islikimo BPL. Man kiek netiketai Chelsea treneris isleido labai stipria komanda visai netaupydamas sitoms varzyboms , bet pozityvaus rezultatato taip ir nesulauke. Dar Chelsea nenurasau del BPL titulo , kadangi sekmadieni laukia gal net svarbiauses macas si sezona Chelsea ekipai kurie surems kardais su Liverpool komanda Anfielde. Pakolkas tarp situ komandu skirtumas yra 5 taskai abiem komandom likus suzaisti po 3 rungtynes.
Apie traumas :
Chelsea ekipai negales padeti pagrindinis vartininkas Peter Cech ir talentingiauses jaunasis zaidejas visoje BPL Edin Hazard. Tai yra super dideli praradimai kalbant apie tokio lygio varzybas ir manau sitie netekimai skaudziai kainuos Chelsea ekipai 1 rungtynese ispanijoj. Antrasis Chelsea vartininkas Mark Schwarzer tures debiutuoti CL rungtynese pirma karta + jam yra 40 metu + jis nelosia kiekviena savaite BPL , tokio lygio rungtynese pries toki puolima koki turi Atletico Madrid tai tikrai ne pats lengviauses uzsakymas. Dar yra sioks toks klaustukas del Samuel Eto'o kuris patyre mini trauma bet kiek skaitciau Sourcuose visdelto turetu zaisti. Hazard turetu pakeisti Andre Schurrle , tiesa vs Sunderland vietoj Hazard zaide Salah.
Tuo tarpu Atleetico Madrid neturi jokiu trauma ir atvazuoja I rungtynes pilna sudetim , antrose rungtynese komandai negalejes padeti Diego Costa ( del geltonu korteliu ) sugryzta I komanda ir I startini 11.
Einu sitose rungtynese su namu pergale ir galvoju Atletico cia paims daugiau

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)